Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
fúrcsa álom...
2010. július 24. szombat, 7:36 | Máté (útkereső)

Üdvözlök mindenkit!

Egy jó barátom már régóta ajánlgatta ezt a honlapot, de olyan emberek vesznek körül nagy szerencsére, akik tudják sokszor a kiutat, vagy éppen a megfejtését dolgoknak.
Nos először is leírnék pár szót magamról, mert az gondolom segíteni fog. Nos, nemsokára 19 éves vagyok, a nemzeti oldalt képviselem, aki bármit képes megtenni egy nyugodtabb és jobb jövőért, ha tenni kell nem fogok félni semmitől, mert egyszerűen már nagyon rég óta érzem mire is születtem le, és mi a feladatom ebben az élet ciklusomban. Hagyományőrző is vagyok egyúttal lassan 8 éve, egyedüli a családban jó magam kezdtem el az egészet, azért mert úgy éreztem már akkor is, hogy nekem ezt csinálni kell. A horoszkópom nyilas és ha fogalmazhatok úgy rám szélsőségesen igaz ami sok jellemzésben megtalálható. Például gyakorlatban úgy jelenik meg.. Soha nem tudják rólam merre vagyok, mit csinálok, mit kezdek el csinálni vagy éppen hagyok abba, az óra számomra nem létezik, ahol éppen tartózkodom addig vagyok ott amíg jól érzem magam, vagy éppen úgy érzem maradnom kell. Nagyon gyorsan változik a kedvem és még lehetne ezeket sorolni.
Körül belül 3 éve kerültem olyan társaságba ahol segítenek abban is miként fejtsem meg az álmaimat, ez pedig rengeteget jelent számomra. A problémám körül belül két éve kezdődött. Igazából nem is probléma ez, hanem sajnos egy érdekes jövőkép számomra amire többször is kaptam egyértelmű visszaigazolásokat is. Az elmúlt 2 évben nagyrészt egy véres háború az álmom amiben sok rosszat teszek, emberség szempontjából, de rengeteg jót is. Egy éve van egy olyan visszatérő álmom amiben gyakorlatilag le tudom írni a saját halálom, hely nagyjából idő pontos helyrajz és a halálmikéntje. A társaságunkban van egy velem egyidős fiú, ő ritka nagy isteni ajándékkal született, és kiskorában nem foglalkozott magasabb értelmű dolgokkal, viszont az utóbbi két évben rengeteget olvas. régen is látott dolgokat előre megjósolt. Az érdekesség ebben az, hogy ezt a visszatérő álmomat elmondta teljesen olyan részletességgel mintha a gondolatomat(álmomat) kivetíteném egy vászonra.
körül belül 4 napja olyan esemény kezdődött el nálam amire nem tudok választ találni.. Ugyan úgy ez a háború van előttem, de olyan intenzitással gyakorlatilag nem tudom eldönteni mikor álmodok és mikor vagyok ébren, annyira valóságos minden kép, tényleg elhiszem azt amit látok majd egy pillanat múlva azt veszem észre, hogy az asztalnál ülök, esetleg akkor ébredek fel. éjszakánként nem tudom eldönteni alszok e vagy ébren vagyok. két napja megyek a városban látom ugyan úgy a sétáló utcát amint most kinéz de még is nem sétáló embereket hanem harcot és vérontást látok csak. Olyankor megállok és nézek. Pár pillanat múlva ismét magamhoz térek, zajlik az élet tovább, s számomra megmagyarázhatatlan események megmaradnak. Úgy gondolom ez nem valamiféle paranoia, hanem valami figyelmeztetés, de kérdem én mire, miért pont most, és miért ekkora intenzitással? Semmit nem értek annyira összezavarodtam az utóbbi 4 napban