Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
igeli képe
Üzenet a fénymunkásoknak - 2012 ???
2009. március 08. vasárnap, 15:50 | igeli

Amikor Kozmikus Szüleink szent hangja újjáéled az emberiség szívében, testében, lelkében és elméjében, akkor az olyan hatalmas változás lesz, ami a spirituális szinten fejlődhet tovább. 2012 az a pont, ahol a változás az emberiség tudatosságában a legfigyelemreméltóbb lesz, de a világotoknak ott nem lesz vége, mert bár sok minden megváltozott, de ez csak kezdete a 2012 utáni új ciklusnak.

Az élet igen gyors ritmusra váltott, ti pedig sokévnyi tapasztalatot éltek meg néhány hét és hónap alatt, ezért ti már túljutottatok a 2012-es kapun. A többi felemelkedési kapu, melyek ezután jönnek el, részei lesznek a tapasztalatotoknak, és ez csupán a fizikai testre vonatkozik, hogy a fizikai test is utolérhesse az összes változást, melyek spirituálisan és energetikailag történtek meg.

Már most elkezdünk kiképezni mindannyiótokat a 2018 és 2022 közötti időszakra, ami valójában a legnagyobb fizikai változások beálltának időszaka lesz a Földön. Még ha néhányan közületek, akik most ezzel az anyaggal dolgoznak, nem is lesztek fizikai testben ebben az időszakban, mégis nagyon aktívak és jelenlévők lesztek a másik oldalról, azokat segítve, akik átutaznak azon a bizonyos idő kapun.

A 2018 és 2022 között aktiválódó átjáró az emberiség tudatosságát a harmincharmadik dimenzióba húzza. Ezen a téren belül dinamikus új egyesülés jön létre, ami mind a négy alsó testet összehozza és egyesíti a mindenható monád isteni és szent aspektusaival. Ha ezek integrálódtak, akkor azt veszitek észre, hogy a világ technológiája minden valaha látottnál jobban felgyorsul, és hadd tegyem hozzá ennél a pontnál, hogy az a technológia, amelyről beszélek, spirituális és mentális természetű. Mostantól kezdve, 2009-től 2018-ig bezárólag az emberi agy drámai változáson megy keresztül, és az ebben az időszakban születendő gyermekek ámulatba ejtő készségekre és képességekre tesznek szert, ők lesznek azok, akik az emberiség többi része felé kinyilvánítják, hogy az emberi agy mennyire erőteljes, a különbség azonban csak egy, a szív csakrából az agyba futó egyedi szál lesz, ami az elme és a szív közötti teljes kapcsolatot fogja jelképezni.
Erről és hasonlókról többet is megtudhatsz az Espavo.hu weboldalról, miután ingyenesen regisztráltál.

Szeretettel igeli
Namaste