Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
hermess képe
H: A recept egyszerű
2010. július 19. hétfő, 15:21 | hermess   Előzmény

Üzenem Neked, és minden ezoterikus gondolkodású lánynak:

Válasszatok veletek azonos tudatossági szintű pasit, vagy aki még előrébb tart kicsit, s aki az érzelmi kommunikációra is képes már! Aki a saját és a társa belső, tudati változásait képes megfigyelni és kölcsönösen megbeszélni.

Őt biztos, hogy nem a külső jegyei alapján lehet megtalálni és kiválasztani. A tudatossági szint fontosabb kell legyen, mert csak akkor lesz nagyjából hasonló a két értékrend. Ami még ezen belül is lehet olyan nagyon más (érzés, gondolat, vagy akaratorientált a legegyszerűbb esetben), mintha teljesen különböző nyelven beszélnétek. De ha az előbbi szintegyezés nincs meg - a dolog eleve reménytelen!

Ez azt is jelenti, hogy az adott közös szinten az önzés mértéke nagyjából egyforma, de még itt is előfordulhat, hogy egyiketek éppen az önérvényesítési/önmegvalósítási szakaszában jár, a másiknak pedig a kapcsolatépítés a fontosabb. Ekkor az előbbi törvényszerűen önzőbb, és a másik alárendelődőbb.

Merd elhinni, hogy találhatsz olyan Társat, aki ezekben a kulcsfeltételekben illik hozzád!

Azon a szeretettel kapcsolatos sérülésen pedig dolgozni kell, hogy mire megtalálod, addigra nagyjából kiszereld magadból. A főpróbán már félig gyógyultan lenne jó működni... :DDD