Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
A női energiák szokásos félreértelmezésével élsz
2010. július 19. hétfő, 10:34 | Karmatörlő (útkereső)

Tipikusan a nő=igásló nőkép derül ki a megéléseidből.
A Máriakép köré szőtt keresztény és bibliai maszlag. Mert ugye egy nő szeret, gondoskodik, befogad, és a szeretet az nem kér, nem hivalkodik, nem izé....., vagyis dógozzá megszakadásig, türjél, hülye liba és azt hiszed, hogy magad vagy a női eszmény.

A női energiáknak két odala van és csak a Földanya gondoskodó energiáját szokták belevenni a női energiák közé. Csakhogy a női energiáknak ott a másik oldala, Pistis Sophia a szabadság és bölcsesség energiája. Nos, abba elég sok minden belefér. Szó szerint minden, és az oskolában valaha együtt volt szabadság és bölcsesség, a 3D elválasztottságában azonban előbb jön a szabadság, sok bűntudatot okozó balfékséggel és csak utána a bölcsesség. Pistis Sohpia vonaláról eléggé igyekezett megfeledkezni a világ, hiszen a szabadság kihozza mindazt belőlünk, ami csak bennünk van. Az összes visszaéléssel együtt, ezért a női energia sötét, megtagadott oldalává vált. A nőket és a földi világot ettől az energiától évezredeken át megfosztották.

Most vagyunk azon a ponton, hogy a női energiák teljességét is vissza kell hozni.
Mert belül a férfi és a női energiák ezzel együtt képesek egyensúlyba kerülni.

Igen, az önbecsüléssel van gond. Mindaz, amit az anyagi világban megteremtesz arra használod, hogy kizsigereld magad. A nők azt hiszik, hogy most az egész világ a vállukon van, nekik kell az anyagi biztonságot is megtermelni és a családról is gondoskodni. Sokan csinálják, inkább az, mint a kitartottság kiszolgáltatottsága, jogfosztottság. Ha a pénz a spirituális energiák egyik formája, akkor a pénztelen női társadalom spirituálisan is kifosztott, márpedig erről volt szó évezredeken át. A nők évezredeken át árukcikkek voltak, minden lány kiházasítása eladás volt. Eladó lány, eladó sorba kerül a lány - a magyar nyelv plasztikus, mindent elárul. Még ma is dívik a kereskedés, nem a fél világon, hanem jóval nagyobb részén.

Az anyagi biztonság megteremtésének képessége, hogy a léthez nem kell önmagát eladnia, elég a munkáját eladni, újkori női tapasztalat. Minden nőben, aki ilymódon kizsigereli magát ott a végletekig kiszolgáltatott nő, aki nem hajlandó többé másokra utalt lenni. Persze a jogfosztottság nyomorából sorra ott vannak az élmények, amikor igenis megadta magának egyszer-egyszer, ami neki jár, emiatt bűntudat alakult ki és már nem is érdemli meg a jót. A szokásos forgatókönyv.

Szóval, igen, önbecsülés, elfogadás, önmagad és önmagad összes aspektusának elfogadása. Minden külsődleges esemény a belső kivetülése. Szerintem jó úton haladsz a kérdéseiddel, válaszolj rájuk. Mit tagadsz meg magadtól? Valószínűleg a valódi természeted.

Azért nem vagy végre "nő", mert a benned élő nő, a valódi női természeted és az, amire most azt mondod, hogy ilyen "nő" akarsz lenni, nincs fedésben. Nem az a feladat, hogy belekényszerítsd magad a megélhetés miatt valamilyen klisébe, hiszen az anyagi világban jól boldogulsz, hanem, hogy felfedezd valójában ki vagy.

:)