Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
jaguar képe
Merész?
2010. július 16. péntek, 12:13 | jaguar   Előzmény

Merész? "Elesdézni" merész dolog, de füvezni szerintem nem.:) Viszont örülök, hogy az utóbbi 1-2 évben már ez utóbbinak az energiatöbblete is egyre inkább megközelíti nekem azt a kívánandó állapotot.
"Szerintem a drogok azért nem jók hozzá (bár nem próbáltam még), mert habár belevisz az állapotba, nem segít megérteni." - Attól függ hogy érted. Olyan mint ha felszállnál egy repülőre, de nem te vezeted, nem a pilótafülkében tartózkodsz és éppezért fogalmad sincs honnan jutottál el hova. Hanem egyszer csak oda vagy vive.. De ott már ugyanúgy jönnek a felismerések, ugyanúgy átlátsz mindent. Csak az odajutási útvonalra nem nagyon lehet rájönni..

Ez a szuperhős feeling nálam is hasonló volt (és Indiana Jones egy 'n', jó?:)). Egy-egy elérendő tulajdonság, egyfajta erő-állatok ezek a példaképek.

"egyre kevesebb gátlás és félelem" - végülis ennyi szerintem a kulcs, keresni kell folyamatosan magunkban ezeket a vakfoltokat és apránként lekűzdeni. -> Igenember hozzáállás.

"Nálam ez egy felismerés volt. Röviden annyi, hogy rájöttem, hogy az emberek kisugárzását lehet tudatosan is figyelni, szétbontani elemekre. Onnantól kezdve olyan volt mintha olvasnék a lelkükben. ez adta a lökést."
hogy bontod szét? tudnál mondani 1-2 példát? Abban az állapotban én is ráérzek ilyenekre, figyelem a szemeket és próbálok olvasni belőlük, mennyi félelem van benne, mitől félhet éppen akkor, ilyenek. De csak találgatok általában.