Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
BIZTOS A SZEX, ANDRIS?????
2009. március 03. kedd, 22:10 | Fürzi   Előzmény

Szia kedves András,

Hidd el, nem ellenkezem Veled, és nem cáfolom a szex fontosságát sem. Lévén skorpió aszcendensű nő, aki szerencsére elég szerencsés külsővel lett megáldva (persze a hibákról most nem szólok), egy példát szeretnék Neked írni.

Anyám, aki hozzáment apámhoz, saját őszinte bevallása szerint azért nem vált soha el apámtól, mert annyira összekötötte őket a szex. Még a legádázabb ellenségeskedéseik közepette is - AZ mindíg működött. Mint a nyulak, tudod....aztán közben kinyírták egymást, meg szépen a gyerekeket (engem) sérült, magukba fordult emberekké váltak az évek során. A szex persze összekötötte őket - aztán anyám mellrákot kapott, alkoholista lett, apám teljesen kifordult önmagából....az én életemet meg csak mérgezték szépen csendesen, meg sokszor hangosan is.

Aztán anyám egy őszinte pillanatában ami nála egy életben egyszer fordul elő bevallotta: egész élete egy kudarc és a belső magánytól teljesen összeroppant. Szóval minden szar volt körülöttük. Tudod, nekem is nagyon fontos, hidd el. DE - nem tudom elképzelni, hogy mondjuk önmagában egy jó szexuális partner elég inspiráció lenne...nekem legalábbis nem. Ha elmagyaráznád, biztosan megérteném, ezt hogyan gondoltad. És tényleg nem vitázni akarok....

Üdv: Kriszta