Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
akkor gondolj arra a két hónapra. Illetve :
2010. július 06. kedd, 15:59 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

akkor gondolj arra a két hónapra.

Illetve : felvállalás.

Minden kapcsolat tükör. Mindenben van magunkból is, nem csak a másik fél a hibás. Mi az, ami annyira zavart Téged benne?

Tovább megyek: bújj a bőrébe. Mit élhet át, mik a gondolatai, hogyan érez, min megy keresztül?

Ha rájösz a belső világára, megismered, Eggyéválsz vele. Azt is látni fogod, nem TUD mást tenni, nincs más lehetősége. Hiszem, hogy mindenki a saját fegyvertárából mindig a legmegfelelőbbnek vélt kardot huzza ki. 

Látod-e, mi zajlik a lelkében? Miért iszik? Miért ilyen megkeseredett? Miért a lányotok a bűnbak a szemében?

Talán még mindig a kettőtök kapcsolatának elvesztése él benne, és a lányodat okolja tudattalanul? Hiszen írod, addig jó volt, utána romlott meg. Lehet, Apáknál már sokszor megfigyeltem, h a megszületett gyermeket úgy látják, hogy több figyelmet, szeretetet, törődést kap, ők háttérbe szorulnak. Vannak, akik felismreik család lettünk, így ha kiveszem a részem a gyerekkel a törődésben, több figyelmet kapok, mert nem csak az anya fog szeretni, örülni, ha hazaérek, hanem a gyerek is. 

Szóval lásd meg mindennek a gyökerét. Könnyebb lesz elfogadni, megérteni, ki tudja, még a végén szeretni is ;)

ő is ember, aki elesett. Ennyi, semmi több. nem gonosz haramia. Csak a saját fájdalmai láncát szorngatja. Lásd meg a lelkét. Hogy megláttasd a lányoddal is, hogy Apa nem isten, csak egy ember, akinek ugyanúgy vannak fájdalmai, félelmei is. hibákkal.