Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
megcsalás
2010. július 02. péntek, 3:00 | párszor megtörtént (útkereső)

Sziasztok.

Még fiatal vagyok viszonylag, de van egy másfél éves kapcsolatom. Szeretjük egymás, ez nem kérdés.
Az első megcsalás sorozatom az fél évvel volt azután, hogy összejöttünk. Elmondtam neki mindent, megbocsájtott természetesen. az esetről annyit, hogy három lány és egy fiú. Legjobb barátaim, buliban történt. Viccnek vettük, szóval nem lett belőle nagy ügy.
A következő az már komolyabbnak mondható. A barátomnak eljött a vizsgaidőszaka, ami körülbelül két hónapig tartott. Ez idő alatt kéthetente találkoztunk, pár órácskára. Eléggé meguntam, felajánlottam, tartsunk szünetet, de nem bírtunk. És nem az első eset volt, hogy nem tudtunk egymással foglalkozni. Rosszulesett, elvoltam keseredve, hiányzott, unatkoztam, és még sorolhatnám mennyi bajom volt. Aztán jött egy modelliskola, ahol sok fiú is volt. Megismerkedtem egy fiúval. Nagyon kedves, figyelmes volt velem. Figyelte minden mozdulatom, bármit amit mondtam. Többször is találkoztunk, beszélgettünk. Tudta, hogy van barátom, emiatt rosszul is éreztem magamat. De valahogy, annyira kedves volt velem, és kezdtem élvezni, hogy vele vagyok. Elvitt teaházban, 2órát lehettünk ott, ölébe feküdtem, és megcsókolt. Élveztem, és jólesett. Este ugyanúgy viselkedtem a barátommal, hazudtam, h nem volt semmi. Elhitte természetesen. Tudott róla, hogy találkozgattunk, de nem tudott mit tenni. Később bevallotta sejtette. Aztán megint találkoztunk, és átmentünk hozzá DVD-zni. Egy szép virágot is kaptam.:) Persze nem filmezés lett a vég,e zenét hallgattunk, beszélgettünk, aztán az ágyán kötöttünk ki. Nem volt semmi komoly, ő próbálkozott, hogy póló alatt nyúlkáljon, de nem engedtem. Aztán egy adott pillanatban felkönyököltem, néztem magam elé, és megszólaltam: de én *****-t szeretem! Elhessegettem a gondolatot. Hazaértem, 2napig bírtam, anélkül, hogy ne áruljam el. Aztán egyik éjszaka telefonon elmondtam sírás közben. érezte, mert mindent elmondunk egymásnak. Megértette, és megbocsájtott.
Tudom, hibáztam, talán megbocsájthatatlan. Érezte a hangomon, mennyire bánom, és tudta Ő is, hogy hibázott. Még egy esélyt adtunk kettőnknek, amit nemfogunk eljátszani. Borzalmas érzésem volt, hogy Ő otthon tanult én meg játszadoztam mással.
Ezzel akartam leírni, hogy szerintem létezik, megcsalás és utána való megbocsájtás. Valószínű fordított helyzetben én is így cselekedtem volna. Visszagondolva, nem lett volna szabad megtennem. Fájdalmat okoztam neki és egész életünkben emlékezni fogunk rá, ami borzalmas. Legalább tudjuk, mit nem szabad elkövetni a jövőben.
Nem tudom kinek mi számít megcsalásnak, egy csók, szeretkezés, vagy tényleg más iránt táplált érzések. Én már a csókot is megbántam.
(A félreírásért, elírásokért elnézést.)