Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Inyó képe
Kedves Izidor! Mondtam, hogy nem egy önmegvalósító
2010. június 28. hétfő, 16:00 | Inyó   Előzmény

Kedves Izidor!

Mondtam, hogy nem egy önmegvalósító hozzászólás volt, amit írtam!

Nem írtam, hogy az ölelkezéssel kerülünk önmagunkhoz közel. / Bár, ha elég tudatosak vagyunk, akkor ez is segíthet!/Én sem gondolom, hogy az az út az önmegvalósításhoz, hogy mindenféle utunkba akadó emberkét a szívünkre ölelünk!:-)

Régebben beszéltük az odalon, hogy jó lenne egy ölelkezős napot tartani a Margitszigeten. Ahol egy táblát viselnénk és ingyen öleléseket osztogatnánk! Jó kis önismereti móka lenne! Persze ez nem valósult meg, de a fantáziánkat beindította és eszmecserét folytattunk arról, hogy kin milyen minőségek fognának ki! Egyrészt érdekes lenne, hogy ki milyen embereket vonz be,  másrészt, ha eljut az ölelésig, akkor mik érintik meg, mikre figyel! Ezek mind-mind jeleznék, hogy melyek azok a minőségek, amikkel még dolgunk van! Persze, ezek csak jelzések, tudatosan figyelni kell és aztán feldolgozni, befogadni! Ez egy jó kis tantrikus feladatnak is beillik!

Egyébként, az immunrendszered is csak azokkal az energiákkal fog harcba kerülni, effektív azoktól fogsz megbetegedni, amik még nincsenek meg benned! Nem, de?