Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kirsikka képe
köszönöm szépen
2010. június 28. hétfő, 15:33 | Kirsikka   Előzmény

nemsokára elviszik a gépemet, mert mint említettem valami nagyon nemokés vele, örülök h elolvashattam a reakciókat, és köszönöm mindenkinek!

Ildikó: pontosan ezt éreztem! :D aztán ki is röhögtem magam, hogy oké, MOST megtanulom mi a lecke, hiszen stresszhelyzetbe kerülhetek akármikor, nehogymár mindig ez legyen belőle...

izi: igen, felmerült bennem az erőszak is. Akkor válok erőszakossá mikor nem arra hajlanak a dolgok amerre szeretném... ilyenkor nehéz hinni hogy minden a javunkat szolgálja. de végülis elég jól megúsztam, nem bántottak :)

szeges: hogy odamentem-e jósoltatni magamnak? egyáltalán nem kértem, kérdezés nélkül kapott a kezemhez és egyáltalán nem stimmelt amit mondott, sablon szöveg volt, manipulatív. olyan, amit mindenre rá lehet húzni. sose jósoltattam magamnak. (se asztrológus se semmi) a célzást vettem, mindent magunknak teremtünk. Ezért született a blog.

A hámló bőrű nem tűnt romának -vagy már nem látszott a bőre színe :) mindenesetre szoktam magamtól is undorodni néha mikor elszaporodnak a fejemen a mitesszerek, pattanások... :(

Anita Drága, nem tudom min hallgatni Sanyi CD-it. Ez külön zavar :D Majd hallgatjuk Nálad együtt! :)))