Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
találkozások egy mélyebb szinten
2010. június 27. vasárnap, 10:22 | Michaelita

A születési képletemben az aszcendens a skorpióban áll. Ez azt jelenti, hogy számomra vállalt életfeladat a dolgok mélyebb megismerése.
Az emberi találkozásoknál már kisgyerekkorban igyekeztem egy mélyebb kapcsolódásra, ami később hozta meg gyümölcsét.

Volt olyan, amikor - életemben pár alkalommal, különféle emberekkel kapcsolatban - valahogy a másik lélekkel egynek éltem meg önmagamat. Vagy például az jött belülről, hogy jééé, Ő akár én is lehetnék egy másik testben. Mondanom sem kell utána egy jó darabig a föld felett lebegtem, mennyei érzés volt.

Hangunk is különös lehet a találkozásokkor. Egy pár alkalommal hagyományőrző táltos doboláskor (én csak énekelni szoktam, dobolni nem), mondták mások, hogy az énekhangom a lelkük számára olyan ismerősnek csengett. Én pedig azt éltem át egyszer, hogy egy tisztán csengő énekhang az ég felé repít, s otthon vagyok, az égi Atyám szeretetében fürdök.

Egy másik alkalommal egy személlyel kapcsolatban pedig belülről az jött föl, hogy ikerlélek velem a másik ember (ez egy valamiféle közös életfeladatban való együttes részvételt jelent). Annyira izgatott a dolog, hogy meditáció előtt választ és megerősítést kértem rá, hogy ki nekem a másik ember. S a mediben egy fényes madarat, vagy helyesebben fénymadarat láttam felfelé szállni, azzal, hogy az az Ő szabad lélekmadara.

A közelmúltban is éltem át hasonló dolgokat, de megmondani nem tudnám, hogy ilyenkor lelki szinten, vagy szellemi szinten érzékeljük-e egymást azzal a másik lélekkel/szellemmel (bár nem is nagyon törtem rajta a fejem, mert kielégít a jó érzés, ami ajándékként átélhető ilyenkor).

Öreg léleknek érzem magam és úgy tanulom, hogy most az emlékezés, a tudati lélek korát éljük, ezért úgy gondolom, hogy az ilyen és hasonló megtapasztalásaink még szaporodhatnak (nem csak az öreg lelkeknek, hanem bárkinek, aki fogékony rá, vagy azzá teszi magát).