Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
bodza képe
Miért, hajszolni kell? :) Ja, én nő vagyok... Minden párkapcsola
2010. június 27. vasárnap, 10:11 | bodza   Előzmény

Miért, hajszolni kell? :)

Ja, én nő vagyok...

Minden párkapcsolat elején nagy hangsúly van a testiségen. Van, amelyik kapcsolatról kiderül, nem működik, nem az igazi...

Nekem szerencsém van, megkaptam életem legcsodásabb ajándékát: a lelki páromat. Első látásra szerelem volt, sokáig nem kerültünk össze, de mindegyikőnk tudta, hogy ez be fog következni. Két gyönyörű közös gyermekünk van, telik-múlik az idő, a testiség ha nem is annyira hangsúlyos már, de azért működik és csodálatos.

Azon viszont Izi írásai után mélyen elgondolkodtam, hogy tulajdonképpen mi is szépen ellennénk már nélküle. Sokszor elég egy ölelés, mosoly, simogatás, puszi, közös nevetés - mi EGY-ek vagyunk.

Aki hajszolja a kéjes élvezeteket - ahogy nagyanyám mondaná: élvhajhász - az bizony belülről nagyon üres. Hiány(oka)t pótol(na) ezzel, na de mi van tovább, ha beüt a ménkő?

"Bűn"-e? Mindaddig, amíg társkapcsolatban követi el, és ezzel a társát lealacsonyítja, megalázza, sárba tiporja, fájdalmat okoz neki, addig bűn. Akkor is bűn, ha éppen aktuális élvezeti "tárgyának" hazudozik, majd "elegánsan" továbblép. Tökmindegy, hogy férfi vagy nő.