Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kedves Veronika, Helyzeted ismerős nekem, én is egy ilyen
2009. február 23. hétfő, 16:37 | Névtelenke (útkereső)   Előzmény

Kedves Veronika,
Helyzeted ismerős nekem, én is egy ilyen kapcsolatban voltam,az exbarátom bizonyos tulajdonságai nagyon irritáltak engem ( kb én is u.azokat kifogásoltam a pasimban. mint amiket Te is), 2 hónap múlva- miután nem tudtuk megoldani a problémákat-szakítottunk.
A legérdekesebb az, hogy ezután 2 héttel találkoztam egy sráccal aki megszólalásig hasonlított az exemre külsőleg és belsőleg is sok dologban egyeznek. Persze nagyon tetszett a srác, de járni nem akartam vele, nehogy ugyanaz történjen mint az exemmel. Aztán addig győzködött, hogy járjunk, hogy mégis összejöttünk. Most 3 hónaposak vagyunk és szinte minden a legnagyobb rendben.Azonban néhány "rossz tulajdonsága" már kezd az idegeimre menni :P
Olvastam az előző hozzászólásokat, és teljesen egyetértek abban, hogy ha egy problémát a partnereddel nem tudsz megoldani azt még ujra meg fogod kapni, mindaddig amíg megoldást nem találsz a dolgokra.
Másodszorra már nem szeretnék hibázni (mivel nagyon megkedveltem azóta);ezért is érdekelne, hogy -mivel Te is kb hasonló szituban vagy mint én-azóta hogy alakultak a dolgaitok? sikerült megbeszélni a problémákat?