Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Energiavesztés
2010. június 26. szombat, 17:46 | csaesz   Előzmény

Volt egy párom, aki azt mesélte, valakivel ő is hatalmas energiavesztésnek élte meg az orgazmusát, míg más nőkkel sokkal több energiája volt utána. Ő ezt úgy definiálta, hogy az első esetben a nő csak szívta az ő energiáját, míg a másik esetben az ő energiáján kívül más energiák is szerepet játszottak a szeretkezés alkalmával. Valószínűnek tartom, hogy egy jó szex inkább energiacserével jár, mint energiavesztéssel, és a partnereken múlik, melyiket élik meg.

Én is különbontanám, hogy mi az oka annak a tudatos döntésnek, hogy szex nélkül éltek: más, ha  hajdani rossz élmények miatt dönt így valaki, és megint más, ha  tudatosan megélte, teljesen beteljesítette  ezt a vágyát és ezért tudta eldobni azt. De mi ezt nem tudjuk megítélni, hogy nálatok mi az igazi ok.

Mindenesetre csajok, bennem is megmozgatott valamit a történet. Asszem el kell fogadnom a saját korlátaimat, amiket lehet, ebben az inkarnációmban nem fogok tudni átlépni. És azt is, hogy bizony a korlátaimon túl is van élet, és nemcsak távoli nagy "megvilágosodott"mesterek, mint pl Osho élt ebben a vágytól mentes világban, hanem mennyi "mezei" hazánkfia tengetheti még életét az én kis korlátaimon túl! :-)