Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
A Barátnőmmel jól megvagyunk testi kapcsolat nélkül
2010. június 26. szombat, 8:22 | izidor (útkereső)

A Barátnőmmel jól megvagyunk testi kapcsolat nélkül is...pontosabban az ölelés, az egymáshoz bújás, a másik jelenlétének, melegének, hangjának az érzése kielégítő számunkra.
Ez a kielégítő nem azt jelenti, hogy beletörődünk, hogy csak ez van, hanem a megelégedésünk nem ismeri a hiányt.
Nem egyszer történt, hogy egy orgazmus után úgy leamortizálódtam, hogy azt hittem végem lesz.
Ezt sokan nem értik a környezetemben, van egy szint, amíg ragaszkodunk az orgazmushoz...az egész élet egy orgazmus, ha a jelen pillanatban töltjük. Amikor az ondó távozik, az egy nagy szélsőség...persze nem abban az esetben, amikor pontosan azzal a céllal távozik, amire rendeltetett.
Nagyon sok "menopauza"állapotába lépő férfi ember mindent belead, hogy megmutassa, hogy ő még férfi...ezért mindent megtesz...túlteljesít.
Amikor az ondó eltávozik az éteritásunk csökken...pedig a devolúciós(idősödő, sejtjeink anyagcseréjének csökkenésekor) szakaszunkban már ez nem ajánlatos...de a macho világ megköveteli, hogy álljon a cerka, ezért nagy üzlet a Viagra és egyéb hasonló szer.
Az ember, amíg az állati ösztönei fennhatósága alatt él és nem érti meg annak fontosságát, hogy tudatos legyen önmaga felé, addig nagyon sok energiát fog veszteni és csodálkozni azon, hogy miért is nem egészséges.
A Prometheus mondába egy sas mardossa Prometheus máját.
A sas jelképezi a vágyat, ami béklyó alatt tartja az embert, ami nem engedi azt, hogy igazán az legyen, aki .
A lánc, amivel a Kaukázus hegyéhez kötözte Zeusz az anyagba süllyedést jelentette, amitől az emberiségnek meg kell szabadulni, ami még az állatiasságot is jelenti.
Szeretettel,
izi