Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
beatrixalyssa képe
segitettel
2010. június 25. péntek, 16:34 | beatrixalyssa   Előzmény

kitartast kivanok neked, bar latom, hogy nagyon szepen boldogulsz.
az az igazsag, hogy annak idejen, mikor eszrevettuk, hogy baj van-5 honaposan gondoltuk-, de 6 honapos volt az elso epilepszias rohamunk., en is lazadtam, kerestem, erdeklodtem, probalkoztam, jartunk itt is ott is, tornaztunk is , ossejtbeultetesen is voltunk, vizi terapian, peto intezetben, megprobaltuk a bach-terapiat, a gyogynovenykurat, vitaminkurat, felkerestuk az osszes letezo neurologust, de minden hiaba, persze valtozott Alyssa-NOTT.
NAGYOBB LETT. most sokkal nehezebb felvennem, furdetnem stb.
minden serult gyerek maskeppen serult.
tudom, hogy ez nem mentseg, csak nagyobb feladatnak tunik.
alyssank nem buta vagyis ezt ugy ertem, hogy mindent megert, amit mondanak neki, de sajnos keptelen a vegrehajtasra. ez olyan, mintha egy csodalatos kincs lenne, de ezt senki sem latja, kiveve az, aki ismeri.
a korai fejlesztobe, ahova a mai napig jartunk, a harom ev alatt egyetlen egy tanar adott nekem igazat abban, hogy erti.
nagyon nehez ot tanitani.
ez egy nagy informacios zavar az agyaban.
es ez mar igazabol sokkal jobb nem lesz. mozgasban azert, mert a test no, de az izom nem.
tudasban pedig....egy jatekot sem tud megtartani a kezeben, minden kiesik. engem vegtelenul boldogga tesznek a gyerekek, serultek vagy nem serultek, de nehez azt elfogadni,hogy mindig ra lesz utalva a masikra, hogy sosem mondja el nekem, hogy mit gondol, mit szeretne? ha eljon az ideje, hogy parja legyen, nem lesz lehetseges, a menstruacio csak fajdalmat ad neki..........
nem adom fel, csak ........
koszonom a biztatast, kivanom tiszta szivembol nektek a legjobbakat, minden sikeruljon!