Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
női válasz
2009. február 22. vasárnap, 11:48 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Hogy miért nem szereti valaki kielégíteni orálisan a férfit? Lányokkal foglalkozom, így nagyon sokat trécseltem velük ezekről a dolgokról. Sokszor még ők sem tudják mi a probléma gyökere, finoman kell felhozni a legbelsőbb bugyrukból. Például adódhat gyermekkori rossz élményekből, miután esetleg tiltva volt otthon a meztelenkedés, ebből adódóan maszturbációkor lelkiismeret furdalás lett az eredmény. Innentől kezdve az együttlét is feszengést okoz. A legtöbb nő és sajnos elég sok nem jut el az orgazmusig. Egyrészt mert mafla a partner, kicsit sem türelmes és csak arra gondol, hogy neki jó lehessen. Másrészt a fent említett dolgok miatt nehezen enged fel, hosszú előjátékra van szüksége. Az ilyen nőnek nem az az előjáték, hogy órákig izgatják kézzel-lábbal, hanem minél finomabb érintések pl. simogatás, masszírozás. Lapocka alatti pontokat ha végigmasszolják, akkor nagyon sok blokk tud feloldódni. Ez persze nem azt jelenti, hogy mindig egy óra az előjáték. A nőnek meg kell bíznia társában, fontos éreznie, hogy tesznek azért, hogy feloldódjon, figyelmet kapjon, ne csak "lenyomják a fejét" hogy a másiknak jó legyen és kész.
Sajnos ez az elvárás nagyon sok esetben van. Én azt tapasztaltam, hogy a legtöbb esetben (mondjuk kb. a 30-ból 20) a férfi csak elvárja, hogy neki legyen jó, jobb esetben valamit piszmog a nő ágyékánál, de leginkább a "fejlenyomós" dolgot várja el. Ráadásul azt is gondolják, hogy ezt a nő mennyire élvezi..??.. mitől? Ha lenyomok valaki torkán egy banánt, az neki jó érzés? Vagy inkább az a jóérzés, ha olyan ellazult vagyok, mert mondjuk nem tolakodnak, nem várnak el, egyszerűen csak kivárják az időt hogy mikor érzi azt a nő, hogy van olyan ellazult állapotban, hogy bátran, élvezettel adja át magát az örömadás formájának. Akkor kedves férfiak a nő képes a "legmélyebb" átadásra is.
Minden félelmet, elszenvedett sokkot fel lehet oldani, de ahhoz odafigyelés kell, akár áldozat. Olyan áldozat, amit említettem, türelmes oldódás előjátéka. Mindenki eldöntheti, hogy megéri-e azért a nőért várakozni, áldozatot hozni, vagy nem. Ha nem, akkor a legjobb, ha már az elején békénhagyja az amúgy is gátlásokkal teli hölgyet, mert csak tovább ronthatja a helyzetet. Azt gondolom mindenki keresse meg a megfelelő partnert, mert erőszakkal biztosan nem lesz nagy élvezet. Illetve lehetne sokkal nagyobb.
A méret meg nem számít, inkább lelkileg kell passzolni. Én tapasztaltam óriást is és minit is és mindkettővel ki lehet találni hogyan jó. Ámúgy meg a G pont eléréséhez nem méret kell, csak figyelem.
Azt amúgy rengetegen elfelejtik, hogy a nőnek sem ártana elmenni. Ha mindig a férfi élvez egy nagyot, a nők sokszor kínjukba vagy éppen fogalmuk sincs mi az az orgazmus, azt hiszik arra a lazult kellemes állapotra, ha nyögnek nagyot az lehet az.. ezt a férfi is elhiszi és ezzel le is van tudva. Szóval itt is érdemes figyelni, ha az az örömteli hang, pulzáló izomösszehúzódással jár, akkor lehet valami.
Tovább is lehet menni, akár a női ejaculátioig is. Minden csak figyelem kérdése.
Aztán a spirituális szex, mikor minden a helyén van, tesi-lelki-szellemileg együtt a partner, akkor nem hiszem hogy azt mondjátok az orális szexre, hogy jobb, mint a közösülés. Ugyanis ilyenkor a két félnek egyszerre van orgazmusa, és nemcsak egy finom érzés marad meg belőle, hanem teljes testi-szívbéli harmónia lesz mindkét félen, ami után nincs görcsös "még akarom", hanem akár napokig tartó nyugalom, élet más területein lendület, jókedv, sikerélmény is jelen van. Olyankor nem jön rá az emberre a "vadászat" vagy mindenféle perverzió.

Szóval, érdemes finoman bánni a nővel, még azzal is aki a lakkruhát veszi fel, mert ő is csak keres valamit, elkeseredett, rossz emlékei lehetnek amit visz tovább mert azt hiszi, hogy az a normális. A legtöbb nőnél a szüzessége elvesztésekor idegződik be, hogy a szexnél alap, hogy neki nem olyan jó, esetleg fáj, a férfit ki kell szolgálni.. Nagy részben a férfiaktól függ, hogy később ettől az élménytől hogyan fogadja a többit akár a sperma illatát, ízét, méretet,.. Akinek nincs türelme, az keressen hozzá való partnert, ne egy finom lelket tegyen tönkre, mert mi is szeretjük ám az orgazmust, u.olyan mértékben vágyunk rá, ha tudjuk mi az.
Van egy csodás könyv, amiből érdemes jópár dolgot gyakorolni, vagy csak kipróbálni. Ne egyszer, legalább 10x és figyelni a hatásokat (úgy mint egy új samponnál) címe Taoista szerelmi titkok (féfiaknak) Gyógyító szerelem (nőknek) Mantak Chiatól. Ne álljunk meg ott hogy de jó ha "lebuksz" bébi. Legyen a szeretkezés mindig egy új felfedező körút és akkor és nem egy monoton cuppogás.. szerintem..

Ezeket azért írtam, mert egy "kereső" voltam. Megéltem sokmindent sok rosszat is, még erőszakot is, de mivel önismerettel foglalkozom és próbálok figyelni magamra és partneremre, ezért nem utáltam meg, sőt.. sem illatát, sem ízét, sem tapintását a férfi nemi szervnek. Viszont mindig átgondoltam az ok-okozatot, próbáltam megérteni mindkét felet. Persze sosem fogjuk megérteni egymást a különböző nemmel, mert nekünk nem lesz "méretünk" nektek meg nem lesz méhetek. Viszont kellő figyelemmel külön-külön és együtt is megélhetünk gyönyört, egyre nagyobbat és nagyobbat, mikor a perverz szeméből is a gyönyör könnycseppje hullik (felismeréstől, amitől olyan lett amilyen és ennek feloldódásától)
Ma már, sok év után megéltem azt a 3szintű együttlétet, amitől a "vadászösztön" kihunyt belőlem, de évek után is bármikor még 39fokos láznál is tudok önfeledten szeretkezni a párommal, úgy hogy feltöltsön az egyszerre érkező csoda érzése. Ehhez egy éjszakás kaland nagyon kevés. Idő kell, nem csak a nőnek, hanem a férfinak is (sőt a férfi szíve sokkal lassabban nyiladozik;) szóval idő kell a nemis a jó szexhez, de a legnagyobb gyönyör átéléséhez igen. Van akinek persze elég a jó, de gondolom legtöbbünkben ott van a miért ne lehetne elérni a csúcsok csúcsát;)
Hiszem, hogy minden szív meg tud nyílni és akkor nincs akadály az orális, sem más szexuális játékok átéléséhez.
..szerintem..