Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Amire nincs mintánk, azt követni sem tudjuk!
2009. február 20. péntek, 7:13 | Huszti Sándor -...

Talán azért nem tud kilépni a saját köreiből, mert megszokta, hogy Ő kicsi és nem lehet győztes! Oly régóta tapasztalta már ezt a "küzd, de végül úgysem jön neki össze!" - szerepet, hogy már ezzel azonosul és ha magába nézne, akkor látná, hogy a megvalósult tökéletes párkapcsolat csak a vágyaiban lebeg egy képként, de nincs erről belső érzete, nincs vele belső kapcsolata!

Az emberek többségének rengeteg mintája van arról, hogy milyen egy rossz párkapcsolat, de nincs meg az az egyetlen mintája, hogy milyen a jó, vagy a tökéletesen teljes párkapcsolat!
Ez a minta egyszerűen hiányzik belőlük, vagy csak nagyon mélyen, a lélek szintjén van meg, ahonnan csak egy spirituális - tantrikus meditációval lehetne előhalászni.

Amire pedig nincs mintánk, azt követni sem tudjuk, mert nincs belső képünk róla, amibe beleképzelhetnénk magunkat. Szoktuk is mondani, hogy: "Ezt nem tudom elképzelni magamról!" , "Képtelenség, hogy ez Velem megtörténjen!"
Persze itt nem a képen, képzeten van a hangsúly, az csak egy segédeszköz a teremtő tudatunk számára, olyan mint egy tervrajz a mérnök, építész kezében.

Az álmainkat akkor érhetjük el, ha az az álom belül formát ölt, a tudatunkban kezd először megvalósulni, körvonalazódni és ezzel az ideával kapcsolatba is kerülünk. Ne csak álmodozz, lebegtesd azt a rózsaszín felhőt, hanem kerülj vele kapcsolatba, szívd magadba, legyen a részed, Te legyél az!

Érezd, hogy az nem csak egy vágyott, elvárt jövőkép, hanem Rólad szól, Veled történik, Te vagy AZ! Mélyen engedd magadba, fogadd be és fogod érezni, hogy egy olyan belső kapcsolódást élhetsz meg, ami mellett még ha kívül nem is realizálódott az a tökéletes párkapcsolat, de benned már élővé válik, ezért megszűnik a hiány!

Ez messze több mint remény, vágy, pozitív gondolkodás, kivetítés. Ez maga a megvalósulás!