Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kedves Katalin. Én magamról soha nem beszéltem úgy, mint
2010. június 22. kedd, 10:33 | izidor (útkereső)   Előzmény

Kedves Katalin.
Én magamról soha nem beszéltem úgy, mint gyógyító.
Senkit nem lehet meggyógyítani, csak, ha van szándéka rá és akkor is csak maga teszi helyre magát.
Gondolom, hogy tudod mit jelent a katalizátor szerep...mit tesz a katalizátor, vagyis milyen marad, miután a másik dologban megkezdődik a változás.
Én kineziológus képesítést szereztem, az ETI-nél szakvizsgáztam...de ez nem jelenti azt, hogy ezen dolgokkal foglalkozom még.
Egy dolog vagyok, ha mondhatom így...az a pillanat, ami éppen megcselekszem...ezt nem nevezném semminek, nem nevezném valaminek. Egyszerű Ember vagyok, aki tapasztal és elmondja a tapasztalatait és aki él vele, az élhet vele...aki nem, az teszi a dolgát, ha tudja úgy, hogy nem bosszankodik miattam. Ahogy én is egyszerűen csak figyelek, közlök...ezek a közléseim nem rosszindulatúak, csak annak azok, akik úgy veszik.
Inkább már kenyérrel dobálózok, mint kővel...
Ezen kívül a fizikális testek harmóniáját rakom helyre, amennyire telik tőlem...ezt 17 éve csinálom, és később a lelki, szellemi dolgok összefüggéseivel is elkezdtem foglalkozni. Az élet adott ehhez bőségesen tapasztalni valót, amit megköszönök.
A magasabb rendűségről...ha tehetem nem tartom magam felsőbbrendűnek, ha meg úgy cseng le a dolog, akkor elnézést kérek, az ideális mértékű alázat és az önmegvalósítás ötvözetének a híve vagyok.
Az hogy a szélsőségeimet véled meglátni bennem sajnálom. A túlzott szabadság és a túlzott alázatosság mindenkinek a tanulmányai közé tartozik, mert hullámzunk ebben a dualitásban, mint a tenger, metamorfózisok tömkelege játszódik le az asztráltestünkben.
A szándékaim őszintén a felé hajlanak, ami a konszenzust élteti...

Szeretettel,
izi