Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kedves Katalin. Mielőtt írsz tájékozódj róla, hogy alkalmazom-
2010. június 22. kedd, 8:29 | izidor (útkereső)   Előzmény

Kedves Katalin.

Mielőtt írsz tájékozódj róla, hogy alkalmazom- e ezen módszereket még.
Pontosan azért is fejtettem ki a tényszerű, érzelmi töltés mentes variációmat, tapasztalataimat, véleményemet, mert már régen úgy érzem, hogy nem kell csinálnom. Ezzel nem azt mondom, hogy más ne csinálja.
Addig fogja csinálni, amíg belátóbb nem lesz, mert az élet úgyis rákényszerít valamit, amivel szembesülnie kell.
Pénz?
Számodra fontos lehet, számomra meg az a pillanat fontos, ami elfogadással tölt el és az meghozza a kellő , ideális minőséget az életemben.
Kinek nincs baj az anyjával Katalin?
Akinek nincs, az hazudik. Egyetlen terapeuta sem feddhetetlen, vagy, ha úgy is tűnik, az idő szépen elmondja majd a valóságot.
A tükör akkor tükör, és feldolgozásra illendő, ha bántó, irritáló...számomra építő és csak látok embereket, hogy hol tartanak még és talán elragadtattam magam egy darabon...de ez is én vagyok:-)...majd csak tanulok ...
Mint mondtam vannak kirívó esetek és én csak arról beszéltem, hogy a nagy általánosságban nem fedi az ígéret a valóságot ezen módszereknél.
A 7000 ft még a 15 ...20 ezresekhez nem is sok.
ismerek olyan embereket, akik ennyit mernek kérni, igazolva maguknak azt, hogy ez reális. Itt megint jöhet az, hogy mindenkinek más a valósága. Ez a legnagyobb humbug.
Az, hogy Te ennyiből megúsztad nem jelenti azt, hogy ez a módszer csúcs és feddhetetlen.
Az őszinte szándék az, ami teljesen áthat mindent, ez az, ami igazán elindít önmagunk felé. Az, hogy az emberek próbálkoznak, tegyék.
De talán akad, aki kihagy egy-két lépést ha nyitott a szavaimra, talán katalizátorként részt vehetek az életében.
Legyen teljes minden pillanatod. Szeretettel,
izi