Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Neked mi a tükör ebben?
2010. június 22. kedd, 7:43 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Kíváncsi vagyok a véleményedre, bár lehet, ez megérne egy új blogot...

Ha elégedetlen vagy módszerekkel, látod, az emberek nem fejlődnek, sokan rászoknak...Az önálló probléma megoldás nem tanulják meg, függővé válnak terápiákkal kapcsolatban...

Neked ez nem azt jelenti, hogy itt lenne az ideje továbblépned, mint gyógyító?
Megtanulni és alkalmazni, adj Isten (!) egy új módszert kifejleszteni?

Az teljesen egyén függő, hogy valaki mikor érik meg arra, hogy önállósodni kezdjen a belső problémái rendbetételében. Ha neked ezt tükrözi most a világ, tovább lépsz egy aktívabb módszer felé?

Úgy gondolom, nem véletlen, hogy itt vagy, ezen az oldalon...

Amikor 6 évvel ezelőtt voltam pár alkalommal parapszichológusnál, rengeteget kaptam tőle.
Az egyik, megtapasztaltam az energiákat... Tenyér csakrán keresztül töltött, otthon ugyanúgy tudtam tölteni magam... Hogy léteznek szellemi segítők és lehet kommunikálni velük...Hogy egyáltalán van nekem olyan, hogy meridián :-)))
De amikor rakott rám védelmet ezzel: "azzal a programmal látom el ezt a tárgyat, hogy védelmet biztosítson ennek az embernek, egészen addig amíg ÉN újra meg nem erősítem." Akkor azt mondtam, na nem. Még hogy én állandóan visszamászkáljak, hogy újra és újra töltse fel energiával a védelmemet, mintegy függővé tegyen engem. Ahelyett hogy az alap okot bontanánk ki - én kértem tőle, tegyük ezt. A válasz az volt, Te nem vagy ehhez elég erős most...Érdekes módon neki is az anyjával volt megoldatlan problémája. Semmivel sem voltam erősebb és jobb állapotban aztán, amikor meditációiók segítségével ezt a területet rendbe raktam.

Szóval mi az oka, hogy a gyógyítók és a gyógyulni vágyok megrekednek?