Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Ennek a módszernek nincs akkora hatása, mint, ahogy állítják. Ez
2010. június 21. hétfő, 17:14 | izidor (útkereső)

Ennek a módszernek nincs akkora hatása, mint, ahogy állítják.
Ez is csak egy hagyma hámozás és a végtelenségig el lehet vele menni, a mi nem jelenti azt, hogy nem lesz egy-két kirívó eset, mint minden más hasonló jellegű oldás féleségnél.
A pénztárcát nem kímélő módszerek egyike ez is, ahogy a kineziológia is. Magam is kineziológus vagyok jó ideje, de az a tapasztalatom, hogy nagyon sokan függeni kezdenek ezektől a terápiáktól. Persze itt is vannak kivételek.Mondhatják sokan, hogy ezzel magamat minősítem...én inkább azt mondom, hogy maga a Hellinger módszer és a kineziológia (itt a one brayn -re gondolok, ami regresszióban dolgozik, nem tfh-re, vagy edu-k-ra, mondjuk azok sem érnek annyit, mint, ahogy be van álítva, bocs, akit megsértettem ezzel))minősíti magát és nagyon sok olyan ember, aki nem óhajtja kezébe venni az irányítását és itt megint tiszteletem a kivételnek, akik sajnos kevesen vannak még.
Számomra hajdanán egy nagy lehetőségként jelent meg a Hellinger dolog és a kineziológia.
Ezek a módszerek egy igen is felmagasztalt valamik, egy féle tanulságnak tökéletesek, mint minden az életben, de nem szabad leragadni benne sokáig.
Jelenleg ez is a divat kategóriába tartozik...sajnos vannak mindig ilyenek.
Van számtalan egyszerűbb módszer...de ahhoz másként kell magunkhoz állni és ehhez sajnos szándék még nincs, mert...ezt mindenki döntse el magában.

Szeretettel,izi