Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Minő egyezőség...
2010. június 19. szombat, 14:10 | bodza (útkereső)   Előzmény

Vagy két hete volt némi kis gondom a saját számláimmal. Először görcsöltem, nekem a gyomromból indul, és mintha vízszintes irányban akarna kitörni. Jó, gondoltam, akkor legyen, sodorjon, nem érdekel, megoldódik. Csengettek - postás néni szinte fillérre azt az összeget hozta - túlfizetésünk volt az áramszolgáltatónál. No problem.:)))

És éppen ma reggel jött be az egyik, amiről már rég lemondtam, elfogadtam, hogy nem lesz és hopp! egyszerre csak itt termett.

Rá nem sokkal megéreztem, hogy a tenyerem szinte izzik. Mondtam a lányomnak, hogy feküdjön hasra, a beteg térdhajlata fölé tartottam a kezem, és már jelezte is, hogy érzi. Aztán próbaként a bokájáig vittem, mire megszólalt: nem a bokám fáj.:))) Aztán az előtte lévő iszonyat feszültség megszűnt. Olyan volt, mint egy hőhullám, csak bent, egész mélyen. Nagyon jóleső érzés.

Az már csak hab a tortán, hogy levittem a kicsiket, és az indiai hölgy elkezdett tanítani!:) Olyan nyugalom és magabiztosság árad belőle, tényleg rég találkoztam ilyen emberrel...

Mert mint tudjuk, nincsenek véletlenek...