Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
"Vártam, hogy valaki majd segít neked, de látom nem teszi meg ez
2010. június 18. péntek, 21:43 | Szabó_Péter   Előzmény

"Vártam, hogy valaki majd segít neked, de látom nem teszi meg ezt senki." --------> Sanyi megtette már párszor, meg sokan mások is. :))) Meg most Te is :)

"Egyek vagyunk" ---> nem elég tudni, ezt át is kell érezni, addig közhely marad, mint most jelenleg nekem is. :)

"És senki sem alázhat meg, vagy bánthat meg." ----> egészítsük ki, hogy legyen válasz a miértre - azért nem, mert hogy hogyan állunk a dolgokhoz, az a mi hozzállásunk kérdése. Én is fel tudtam már hergelni magam csak úgy a poén kedvéért és kajak, "sütött az agyam", szóval, miért ne lehetne nyugodtnak maradni valamennyire, ha mondanak valamit nekem és mondjuk végig nézni, hogy nah, akkor vajon a köcsög miért b...gat? :)

Bár, ez is egy szint... sokáig voltam én is ilyen és valamikor még most is.. kell ez, mert ez a "lenyomat" ott marad, amikor valaki hisztizik és jobb esetben ennyivel lesz kevesebb szenya egy köv alakolmokor, tisztábban lehet majd látni, hogy mi is van a gyökér résznél...

Hiába mondták...(exem is pl) nem hiszem el, amit mond, mert ki f...m ő? Nah, ha majd egy "guru" mondja, akkor az már valami. Csak, hát ugye: Nem mindenki lehet Mestered, de mindenki lehet a Tanítód és ebből kifolyólag, mivel cseteltünk és visszaolvastam a beszélgetésinket és a pofám leszakadt.... gecc, olyanokat játszmáztam vele tudatlanul, hogy ihaj... nagyon fura volt szembesülni ezzel, de utána jó érzés volt, hogy ez is tudatosult bennem... :)