Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Éva, hagymahéj
2010. június 18. péntek, 21:04 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

Vártam, hogy valaki majd segít neked, de látom nem teszi meg ezt senki. Az nem segítség valóban, hacélozgatások mennek, jobbnak tartom az őszinte beszédet, még ha fájdalmat okozok is. Azt érzem,félnek megírni neked, pont azért, nehogy megbántsanak, megalázanak téged. Én már úgy is ki lettem kiáltva a helyi megalázónak, hát ezért írok most neked.

Ha már ez szóba került, kérlek figyeld meg a hozzászólásaidat.

Remekül benne vagy minegyikbe, tényleg vállalo magad. 

Ami miatt azt látom (-juk), hogy menekülsz, azok a játszmák, amiket itt gyakorolsz talán tudatlanul is: 

sokat írsz, bár igazi tartalmak nincsennek benne. Többet írhatnál  a saját megéléseidről, tapasztalataidról, kicsit háttérbe szorítva az elméleti részt. Nyílj meg, mert néha bele esel a megmondom a tutit neked, aztán megijedek, nehogy megbántsalak ezzel, és felmagasztallak, csak ne csapjon vissza a másik haragja.

Számomra az volt a legmegdöbbentőbb, ahogy Erikához viszonyultál: ez volt: én idősebb, tapasztaltabb vagyok, nehogy már kioktasson egy csitri. Aztán ahogy kezdted a békülést: olvasd el azt az írásodat: frankón Erikát okoltad, kioktattad, miközben az volt a szándékod, hogy leteszed a csatabárdot, amit eleve te emeltél felé. Többünkkel így történt. 

Azt látom, nincs reális énképed. Nem dolgozol magadon, sokat éltél, tapasztaltál, de magadon nem gyakorlod. Valami miatt megrekedtél. Én büszkeséget érzek, azt, hogy milyen nagy vagyok, meg bölcs, mellé jön a fensőbbrenű érzés, hogy bezzeg ti, milyen alacsony szinten álltok.

Többször szerettelek volna rávezetni arra a meglátásra, hogy nem vagyunk többek, sem kevesebbek másikaknál. Ez nem helyes szemlélet. Ezt hívjuk mi Egózásnak, nem pedig azt, amit te értesz alatta: hogy külön lényként kezeljük. Többször írtuk már ezt is neked. Azon a szinten lehetsz, amit én kölök csakra szintenek nevezek. Nem baj, csak lépj feljebb a szív szintjére. Köldök szinten éljük az Egót , az ÉNKÉPÜNK előtérbe kerül mások felett. Szív szinten már felismerjük, Egyek vagyunk. Kérlek, nézd meg az Egy -ség blogom, amit eredetileg Mikinek, és Neked írtam volna a zsidózós,erőszakolós, blogok miatt. Fejtsük ott ezt ki.

Ezt tapasztalatból tudom cáfolni. Sok meglátásom olyan emberek szólása miatt jött, akik csöppet sem tudatosak.

Írtad Mikinek egyszer, alázatot kellene tanulnia, nos Neked is (mint mindannyiunknak). 

Hagymahéj, csípi a szemet, ha feszegetni kezdik, kérlek ne menj át tagadásba, Sanyi mondandója miatt, inkább vizsgáld meg, az visz előre.

És senki sem alázhat meg, vagy bánthat meg. Jönnek majd a felismerések, és meglátod miért írom ezt.

Úgyis mindig azt írjátok: önismizzük magunkat, akkor jöjjenek végre már olyan blogok , hsz-ok tőletek, ahol ti is ezt fejtegetitek.