Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Claryssza képe
Egy ember a tengerparton sétálva belebotlik egy palackba. Felves
2010. június 17. csütörtök, 21:16 | Claryssza

Egy ember a tengerparton sétálva belebotlik egy palackba. Felveszi, kihúzza a dugót. Abban a pillanatban feltornyosul előtte egy dzsinn.

A dzsinn lenéz rá, és így szól: Ember.... megszabadítottál a rabságomból, cserébe teljesítem három kívánságod.

Emberünk elgondolkodik, és így szól: Most váltam el, a volt feleségem kisemmizett.
Kérek egy szuper sportkocsit, egy tenger parti nyaralót Hawaiin és dögös szőke nőt búfelejtőnek.. Mindig is arra vágytam, hogy eljussak Hawaiira, de félek a repüléstől, és nem bírom a tengeri utazást sem. A harmadik kívánságom az, hogy építs egy utat Hawaiira, hogy az új sportkocsimmal mehessek.

A nőt és a kocsit megkapod, de az autóút majdnem, hogy lehetetlen! Rengeteg munka és anyag óriási, több ezer méteres pillérek, amelyek leérnek a tenger fenekéig! Gondold meg, mennyi beton meg acél! Képzeld el, hogy mekkora szervezés kellene hozzá! Engedélyeket beszerezni a nemzetközi vizekről, nem is beszélve, hogy az összes tengerjáró hajó útját is teljesen meg kell változtatni.
Nem kívánnál valami mást?????

Na jó, mondja a fickó, és töri a fejét valami tényleg jó kérésen. Végül kiböki:

Tudod, én négyszer házasodtam és váltam. Mindegyik feleségem azt mondja, hogy nem törődtem eleget vele, nem értettem meg és érzéketlen vagyok. Új életet szeretnék kezdeni. Szeretném tudni, hogy mit érez egy nő, mi jár a fejében...Érteni szeretném, miért sír. Meg akarom érteni, hogy mit akar valójában, amikor egy szót sem szól. Szeretném tudni, hogyan lehet a nőket igazán boldoggá tenni.

A dzsinn ránéz, és így szól:
Két- vagy négysávos utat akarsz?