Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
KÖSZÖMÖM!
2010. június 15. kedd, 22:00 | P. Helga (útkereső)   Előzmény

Sziasztok!

Neked is, és Twindragonnak is köszönöm az útbaigazítást!

Beleástam magam a témába, de semmi konkrét válszt nem találtam sehól. Viszont meglepetéssel tapasztaltam, hogy sok embernek van hasonló élménye, de ahogy leszűrtem, ők sem tudják mire vélni a dolgot.

Azóta is az körülöttem vannak az egyforma számok, napról napra sűrübben jelennek meg, egy órán belül többször is.Tudatosan próbálom figyelni ilyenkor, hogy éppen miyen gondolataim, érzéseim vannak, vagy éppenséggel milyen élethelyzetekben jelennek meg.Azt már tudom. hogy mindenkáppen pozitív hangulata érzete van. tegnap este megnéztem a "23-as szám" című filmet, hátha abból "valamit"kapok. De az én tapasztalásaimhoz semmi köze nem volt.Engem nyugtatnak ezek a számok (most már), semmiképpen nem kergetnek őrületbe..... :) Csak próbálom megfejteni .... mert érzem, TUDOM!, hogy ez Jel.

Biztos vagyok benne, hogy köze van ahhoz, hogy folyamatosan húz egy erő, a tudatosodáshoz.Mindig is foglalkoztatott "az élet értelme" tipusú kérdések, már gyerekkormban is ezeken gondolkodtam.
Mikor Gyesen voltam,beiratkoztam a könyvtárba.....csak úgy.(jó, és sokat alvó kisbabám volt :) ) "Véletlen" szerűen mentem a sorok között, és "véletlenül" találomra nyúltam az első könyvre. Müller Péter : Lomb és gyökér volt. Akkor figyeltem fel, hogy "Ezotéria" soron járok.Én ekkor láttam ezt szót először. Itt kezdődött minden!Szóval jöttek a könyvek egymás után.Most már szándékosan ebből a sorból választottam, de mindig véletlenszerűen.....és mindig PONT olyat sikerült találnom, ami éppen megadta választ az aktuális kérdéseimre, vagy újjabb és olyan útvonalakat találtam, amit mindig is kerestem, ami éppen érdekelt.
Azóta is csak keresek, tapasztalok és egyre több mindent érzékelek is.Bár ahogy tellik az idő, a kérdés egyre több..A gondolataimban hatalmas változás ment végbe az elmúlt pár hónnapban.Eleinte én magam próbáltam tudatosan gondolkodni, és érezni, mert nagyon pesszimista, félős, gátlásos,stb... típusú ember voltam. Ma már átalakult bennem szinte minden....:) Mintha egy új személyiséget kaptam volna....:)
Még nem tudok meditálni, a jógát is most kezdtem tanulni............tudom, rengeteg minden vár még rám! :)
Egy kicsit elkanyarodtam a témától, de egyszerűen jöttek a szavak......Másoknak (az alvóknak), máshól nem nagyon lehet ilyesmiről beszélni, mert furán néznek az emberre. :(
Imádom a Blogos írásotokat és mindent ezen az oldalon! Nagyon sokat kapok Tőletek!