Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
micso...????
2010. június 14. hétfő, 15:53 | Michaelita   Előzmény

Húúú, annyira zavarba jöttem, hogy mit is jelenthet amit írtál, ezért idemásolom amit találtam, hogy mindannyian értsük:)
"szukcesszív approximáció: (gyengébbek kedvéért fokozatos megközelítés)"
Igaz, kedvesen meg is magyarázod, de az első ijedtség után alig értettem meg a magyarázatot::))

Elgondolkodtam még és rájöttem arra, hogy főleg az első sugárra jellemző a "küldetés-tudat", hála Istennek másokban más dolgok erősebbek! Tehát akik nem éreznek hasonlót, azok helyette éreznek valami mást, amit én (mi) nem:)

Tetszik, amit az olvasmányodról írsz, de én el tudom képzelni, hogy nem gonosz erők voltak, akik elvágtak az infótól, hanem a saját magam döntése is benne lehetett, hogy legyen kedvem, erőm, lehetőségem végigcsinálni ezt a Földi játszmát ::))

Egyik éjszaka álomból visszajövet a belső hangomon keresztül ezt jött át: "Húúú, mennyi illúzió!!" ezek után már kevés dolgot "merek" valósnak gondolni...

A Titkos tanításban leírt Monádikus életfeladatunk és máshol olvasott hasonló dolog valósnak tűnik, s több leírás szerint a Monád az, aki végigvisz bennünket mindenen, hogy a küldetésünket beteljesítsük...ezt el tudom hinni (most még:)... de persze még az is kiderülhet, hogy ez a küldetés csak egy kísérletben való részvétel itt a Föld nevű bolygón... meglehet:))

Addig is örülök neki, hogy itt lehetek, hogy jó helyen vagyok Közöttetek, hogy naponta örülhetek az új napnak, a napfénynek, ételnek, italnak, a gondolkodási képességeinknek és az egyéb földi örömöknek:)