Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Nevadett most kezd hozzá!
2010. június 11. péntek, 15:43 | Alenka (útkereső)   Előzmény

Az anyósod halála óta van ez a mizéria nálad? Kábé azóta kezdődött?

Ha igen, akkor magadra vettél sok mindent a halálából.
Biztosan sokat szenvedett és néha azt gondoltad, hogy jobb lenne, ha meghalna. Így felelősnek érzed magad a halála miatt. Ez tud ilyesmit okozni. Nem szabad félvállról venned.
Ez egy rossz hozzáállás.
El kell kezdened dolgozni a lelki és a fizikai szinttel is. Szerintem a napi 10 óra eltöltésének értelmes módja, ha megkeresed a gyógyulásod útját.

Vegyük a fizikai szintet.

A legelső, hogy rengeteg vizet igyál.

Azután igyál lapacho teát napi fél-egy litert. A borult hormonháztartás eredményeképpen szétcsúszik az összes nyálkahártya az orrnyálkahártyától a bélnyálkahártyáig és teljesen szétmegy a baktérium-vírus-gomba egyensúly. Vírus és baciirtó, megelőzésre a női szakasz gombásodásának megelőzésére is jó. Vitalizáló hatású, jó kis tea. Nincs íze, akármivel keverheted.

A bélflórád el kell kezdeni helyreállítani. Szerezz bélflórát, biztosan lehet kapni valami gyógyszertárban a környéken vagy rendelhetsz a netről is, postán biztos kiviszik oda is vagy egyszer bedzsesszelsz a postára érte.

Az enzimháztartásod tuti borult, kell enzimet szerezni. Mi annak idején Dr Niedermayer Rechts Reguat-ot kaptunk. Feles, azaz 1:1 hígításban a regulatot a gyerek orrába kellett naponta spriccelni, mindkettőbe. Az orr nyálkahártyáról közvetlenül felszívódik az agyba és nekiesik annak, ami ott van. Állatira csíp, de használ. Négy hónap alatt elmúlt, ami neki ott volt. Egy sima pumpás orrspray üvegbe bele kell tölteni a hígított regulatot.

Mivel a hasnyálmirigy is a hormonrendszerre fűződik fel, ha a cukorral is baj van, akkor diabetikus regulat-ot kell venni. Naponta 3X1 evőkanállal kellett szedni, szájban forgatva evés előtt 15-20 perccel. Ha túl savanyú, akkor gyümölcslével kell bevenni, meg kell forgatni a szájban, a száj nyálkahártyán felszívódva a leghatékonyabb, az ínynek is jót tesz.

Ha petefészek cisztád van, gombásodsz gyakran, akkor kezdj el anionos betétet használni. Nagyon hatékony az altesti gyulladások, gombásodás és ciszták kezelésében. Turmalin mag van benne. Nem túl drága és hatékony. Tisztasági betétben és intim betétben is kapható. A neten keresztül tudsz rendelni, postán ezt is megkaphatod. Petefészek ciszta 4 hónap alatt elmúlt egy ismerősömnél.

Kezdj el szedni B3 vitamin készítményt. A B3 vitamin felelős a neurotranszmitterek működéséért, az agyi ingerületátvitel működéséhez kell. Ez javítja a hormonrendszer működését. A B3 vitamin viszont megfelelő enzim nélkül nem szívódik fel. Szóval biztosan regulat-os gyümölcslével érdemes bevenni, hogy felszívódjon. B3 nincs minden B vitamin komplexben, csak néhány készítményben van.

Nézzük a lelki síkot.

Az első, hogy az anyósod azért halt meg, mert nem boldogult a lelki trumájával, képtelen volt szembenézni vele, utána pedig a diagnózistól kezdve újabb és újabb traumák érték, és azokkal sem tudott boldogulni.
Ha időnként azt gondoltad, hogy jobb lenne, ha meghalna, akkor biztos lehetsz benne, hogy olyasmit gondoltál, amit ő magának kívánt. Ezzel nem ölted meg őt, mégcsak nem is befolyásolta a betegsége lezajlását.

Az új germán medicináról néhány dolog található a neten magyarul is. A betegségek, traumák természetével, a családon belüli traumaláncokkal kapcsolatban sokat lehet tanulni.
A családon belüli szolidaritás működéséről is van szó, bár arról a hellingeres családállításos alapokból lehet tájékozódni jobban. Kezdj el olvasni hellingeres családállításos irodalmat, hogy érezz rá miről is van szó. Ezen az oldalon néhány alaptézist elolvashatsz, ha mást nem, akkor ezen a nyomon indulj el. Szabó Ildikó szedte össze ezen az oldalon néhány bekezdésben az alapelveket.
Vannak hasznos, egyedül, otthon végezhető gyakorlatok is, kezdetnek nem rossz.

Ha a férjed elé nem is állsz azzal, hogy drágám ezt az összes mizériát magamnak állítottam elő és az anyukád gondozása közben sikerült a muníciót ehhez összeszedni, abban biztos támogatna, hogy a fizikai szinted kezdd el rendbetenni.

Hozzávalók:
-2 üveg rechts regulat (4 hónapra elég), egy üres pumpás osspray üveg,
-kellene B3 készítmény, a novanutria multivitaminjában van b3 vitamin elég sok, és sok minden más is, ami hasznos lehet (a feltaláló orvos a rákos feleségének dolgozta ki a formuát), neten lehet rendelni
-bélflóra,
-lapacho tea,
-rengeteg víz,
-ha szükséges, akkor aninos betét.
Szerintem ez mint starter pack nem olyan vészes.

Ezek beszerzésével lehet, hogy jól tudod stabilizálni magad, sőt el is tudod kezdeni visszafordítani egészségesbe a folyamatokat. Ez szerintem olyasmi, amivel már oda tudsz állni a férjed elé.
A lelki szinten pedig dolgozz, ahogy tudsz.

Üdv:
Alenka