Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
 
Note: Event Views detected that you were very likely running the old version of event_views and has updated your DB tables with new fields required to use the new event_views module.
Claryssza képe
Csak dőlj hátra Szeges, és élvezdDD az előadást!:)-nincs is
2010. június 10. csütörtök, 16:14 | Claryssza

Csak dőlj hátra Szeges, és élvezdDD az előadást!:)-nincs is más dolgodDD vele:)
Szintén zenész vagyok:) /velem is így van ez:)
- Persze az is lehet, hogy csak nem az jött le, amit mondtál, hanem ami mögötte van (Bennem):)
Így Magamból kiindulva, nem az lehet, hogy nem azt mondod, amit gondolsz, hanem a szavak mögé(IS) látsz/láttatsz:) +3 körrel hamarabb és másképp/más szinten futod le a köreidet, mint akivel beszélsz, ha ilyen "fonák" helyzet áll elő(Neki) Mindemellé legalábbis én, többnyire afféle "szimbólikus" képekben hallom/látom. Nem ragadok bele a szavaba se, nincs fixált kép többnyire a szavak mögött se. Teljesebb is így a kép, de egész mást üzen, mint ami a szavakban van. Ezenkívül már a történés közben figyelek rá, hogy visszahívjam a saját és a másik projekcióit is -több kevesebb sikerrel persze:) Ettől is/ így lesz minden "üzenet" vagy "útjelző" ami körülvesz és szvsz ebből alakulhat ki néha a "süketek párbeszéde" is/ persze az se számít, mert mindenki kiveszi a részét belőle asztán fuss-szaladj tovább:)
De figyeld csak meg, ha pl. olyan emberrel kerülsz kapcsolatba, aki hasonlóan dekódolja az életét, azzal szavak nélkül is értitek egymást :) Megnyugtató érzés, és szerencsés vagyok, mert 1-2 hasonló emberrel is kapcsolatban lehetek és az 1egész másfajta kommunikáció/ mert 1hullámon rezegtek többnyire és nem is kellenek a szavak:)