Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szerintem menj el egy új germán medicináshoz!
2010. június 10. csütörtök, 0:35 | Alenka (útkereső)   Előzmény

Az, amit összehoztál az egyenes következménye a mirigydaganatnak. Mivel a hormonháztartásod billenti fel a daganat és a hormonháztarás egyetlen szálra fűződik fel, ennek minden következménye előfordulhat. Hipofízis, pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy, mellékvese, petefészek, szépen sorban, ahogy jönnek a különféle ráfűződő traumák.

A daganatok mindegyike lelki trauma eredménye. Az új germán medicina ennek a specialistája, tudnak segíteni abban, hogy milyen típusú traumát és mikor keress az életedben. Meg kell oldani, meg tudsz gyógyulni. A hormonfolyamatok és az anyagcsere folyamatok helyreállítása szisztematikus kezeléssel megoldható szintetikus szerek adagolása nélkül.

Az agydaganatok valaki halála, valaki halálának okozása jellegű traumák eredménye szokott lenni, ha jól emlékszem, de ez nagyon nem biztos.

Javaslom, hogy keress fel egy Nelsonnal dolgozó új medicinást. Ez a kombó elég sokat segíthet. A Nelson sok mindent tud, az NLP-je tudja az alaptraumát is oldani és az eddig felhalmozott sok negatív és reménytelen kísérlet traumáit is fel kell oldani. Az anyagcsere helyreállításához sok minden kell fizikai szinten is, szisztematikusan végigvitt kezeléssel egészséges lehetsz.

Tapasztalatból beszélek, a fiam kigyógyult a hipofízis mizériából. Neki az alaptrauma kéthetes magzati korban az ikertesó halála volt. Egy ismerősöm a fia halálának okozása miatt csinált magának hipofízis daganatot, nagyon agresszívet, az orvosok szerint három hónapja volt hátra, de ő túlélte alternatív kezelésekkel.

Nyugi van remény. Ne ostorozd magad, hanem olvass a tested jelzéseiben. A tested vészjeleket küld, sürgősen tanulni kellene a jelolvasást, legalábbis el kell menni valakihez, aki ebben már elég jó. Neked már az allopátiás orvoslás mindent megadott, amit tudott, most rá kell találni az alternatív medicinára, ami tud segíteni.