Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
szeges képe
Szabad, ami nem tilos...;))
2010. június 09. szerda, 17:24 | szeges   Előzmény

"Moderálási szabályok

Az Önmegvalósítás.hu -ra beküldött tartalmakat és hozzászólásokat moderáljuk.
Kérjük olvasóinkat, hogy jelentsék az alábbi tiltásokba ütköző bejegyzéseket!
Köszönjük!

Tilos beküldeni olyan tartalmat és hozzászólást, amely:

1. Mások személyiségi jogait sérti, stílusa vagy hangneme személyeskedő, alpári, becsmérlő, becsületsértő, gyűlölködő, gyűlöletkeltő, fenyegető, a jó ízlést durván sértő, nem ide illő.

2. Terméket, szolgáltatást, MLM rendszert a szövegben vagy akár linkeken keresztül is reklámoz.

3. Törvénysértő, a közzétételének időpontjában hatályos magyar jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz.

4. Bármely felhasználó valós személyes adatait tartalmazza. Ilyenek például a valós név, lakhely, munkahely, beosztás, stb. Kivételt jelent, ha az érintett felhasználó saját maga hozta nyilvánosságra a személyére vonatkozó valós adatokat.

5. Megjelenésében az oldal vagy a tartalom külalakját romboló,
elcsúnyító, mint például karakterek felesleges ismétlése, vagy A
FOLYAMATOS NAGY BETŰ HASZNÁLATA.

Aki a fentebbi tiltásokat megsérti, annak hozzászólását a moderátor törli, és súlyosabb esetben a weboldalra lépését is letilthatja!

A moderálás szubjektív, a moderátor egyéni döntésétől függ. A moderálás ellen panasszal lehet élni. Ide várjuk a moderálással kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat.

6. A weboldal tartalma és hozzászólásai csak személyes használatra nyomtathatók, tölthetőek le, illetve terjeszthetők, és kizárólag a főszerkesztő írásbeli hozzájárulásával lehet azokat felhasználni.

7. Kérünk, hogy mindig tartsd tiszteletben a többieket és a véleményüket, még ha nem is értesz velük egyet.

Az Önmegvalósítás.hu fenntartja a jogot, hogy a szabályokat saját belátása szerint, a felhasználók előzetes értesítése nélkül megváltoztassa."

Valószínűleg a fecsegősebb fajtához tartozom, de miután nem tudok egy-egy témához - ami egyébként érdekelne - kisregényt írni, ezért a hozzászólók személyiségén keresztül próbálok hozzá közelíteni. És talán azért is, mert nagyon érdekel a vélemény mögötti Ember.
Szerintem nem olyan nagy bűn az, ha kicsit jobban megismerjük egymást akár néhány olyan kérdésen keresztül is, amelyek esetleg nem tartoznak közvetlenül a tárgyhoz.
De legalább pörgősebb a fórum.
Lehet, hogy nívósabb lenne, ha néhány okos, tudatos ember írna háromnaponta egy-egy Okosat, de egyúttal belterjesebbé válna, és elriasztaná a magunkfajta kezdőket a megnyilvánulástól.
Pedig néha még tőlünk is lehet tanulni...:)))

Nem egyezhetnénk ki mérsékelt önmérsékletben? ;)))