Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
 
Note: Event Views detected that you were very likely running the old version of event_views and has updated your DB tables with new fields required to use the new event_views module.
Nevadett képe
agyalapi mirigy
2010. június 09. szerda, 15:53 | Nevadett

Szia!

Eléggé összetett a betegségem, és sajnos sok mindenre kihat. Van egy jóindulatú agyalapi mirigy mikrodaganatom, ami ugyan kicsi, de mégis belekavar az immunrendszerem működésébe, és megbolondítja a hormonháztartásom.
Következményei: cikluszavar- nem tudnak vele mit kezdeni az orvosok, van egy gyógyszer, amit a terhességi hormon kordában tartására, és a daganat zsugorításásra szedetnek velem, de ezen kívül csak a fogamzásgátló szedését tudták kitalálni, mint esetleges cilusrendezőt, amire meg én nem vagyok hajlandó. A teherbeesés nehéz lesz így is, mert vannak más befolyásoló tényezők is, nem akarok még jobban belekavarni.
2006-ban volt egy komoly hasi műtétem, sajnos annak a gyulladásos folyamatnak a következményeként valószínűleg még a petevezetők is el vannak záródva..

csontritkulás:Ez a legújabb jó hír.28éves vagyok, állítólag az eredményem egy 50-es nőé.

hajhullás, állandó fáradtság, hangulatingadozások/sose voltam hisztérika, de az utóbbi egy évben többet bőgök, mint nevetek, néha már magamból is elegem van/

És egyéb bajok: állandó hát-váll-nyakfájás, szép kis baloldali bordapúp, nyakcsigolya kopás, kiegyenesedett hát

Hashimoto-autoimmun pajzsmiriggyulladás- ez nem kezelhető, nem tudni, mi lesz belőle

Azt hiszem, ennyi elég is.. :)) Kiváncsi lennék, ezeket hogy hoztam össze magamnak! Mert majdnem biztos vagyok benne, hogy én ügyeskedtem össze ezt a sok ...... akaratomon kívül..