Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
spirituális élmény
2010. június 09. szerda, 12:38 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Számomra az a spirituális élmény, ami másik dimenzióból jön, energia, segítség, gondoskodás, szeretet intenzív megtapasztalása. Többször elaludtam vezetés közben és pár pillanatnyi kikapcsolás után arra ébredtem fel, hogy eszméletlen nagy energiával "tolnak" meg. Nehéz leírni, mit érez az ember lánya, először azt hittem, az ijedtségtől lettem éber, amikor rájöttem, hogy ez működik, figyeltem, színtiszta élet energia.

Más. Tegnap szeretet-hiányos voltam, döntésem, nincs önsajnálatban tocsogás, ez egy hiány, tegyek ellene.
Megcsináltam az egyik gyakorlatot, amit Sanyi mutatott. Kinyitottam a szívemet és teljesen átéreztem, szeretem Istent. Előttem állt ember formájában, én teljes nyitottsággal, elvárások nélkül, csak szerettem.
Aztán a szívemet nyitva hagyva, kértem, most mutassa meg, hogy szeret ő engem. Befelé figyelés, gondolati csend... A talpamtól a felem búbjáig úgy árasztott el, színtiszta eufória... Felejthetetlen. Egy olyan szeretet, ami teljes, benne van a barát, a testvér, az apa, a szerető egyszerre...Minden hiányt, űrt kitölt, behatol a múltba is, gyógyítva azt. Innentől fogva tudom, azért teremtett, hogy szeressem őt...S legyen neki kit szeretnie.