Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Inyó képe
Tapasztalataim
2008. március 09. vasárnap, 18:33 | Inyó

Szia Sanyi és Mindenki!

Remekül éreztem magam a tanfolyamon!
Már több hete volt a tanfolyam első hétvégéje, de még most is tisztán emlékszem, hogy mennyire elfáradtam a második nap végére! Fáradtságot éreztem, de a belsőm bizsergett!:-)

Rengeteg új, izgalmas infót kaptam Sanyitól, amelyek közül jónéhány nem volt könnyen emészthető, úgyhogy végig nagyon figyeltem, koncentráltam szavaira, hogy mindent megértsek és befogadhassak! /Nagyon kedvelem Sanyiban, hogy nem ligthos, ezo-spiri szöveggel él, hanem felépített, logikus, következetes magyarázatokat és ahhoz kapcsolódó gyakorlatokat tanít./

Az elméletet erős koncentráltsággal igyekeztem befogadni, és a gyakorlatokat nagy szorgalommal végezni, de meditációim változó sikerűek voltak.

Már a tanfolyamon felismeréseim születtek és azóta is halmozom Őket, amelyek az önmegismerés útján tologatnak -remélem- előre!
Izgalmas élményeim voltak a meditációk alatt, rájöttem milyen sokat kell még nyílnom! Éreztem, hogy még nem tudom befogadni a hozzám igyekvő infókat, mert még bennem vannak a gátak , falak, hogy ezeket befogadjam! Hmmm..., dolgozni kell!!! De nagyon izgi és Magamért teszem!!!

A tanfolyamon engedtem el, talán teljesen a 3 éve meghalt Édesapám. Nem akarom kihagyni a talán szót, mert már többször azt hittem, hogy sikerült Aput végleg elengednem, de mindig kiderült, hogy még van mit feldolgoznom. Lehet, még most sem teljes az elengedés, de megint megtettem néhány lépést ennek irányába.


Az érzékszervek tisztítását nagyon élvezem, minden alkalommal felismerek valami újat! Rá kellett döbbennem, hogy újra és újra tisztogatnom kell, mert ismét bezárulok vagy újabb rétegekhez jutok el az ismételt tisztítások során?!

A gyakorlatok és Sanyi tanításai segítségével, azt tapasztalom magamon, hogy sokkal tudatosabban élem mindennapjaim. Egyre kevesebb dolog bosszant, amit nem tudok befogadni! Ha mégis sikerül valaminek felzaklatnia, akkor megvizsgálom, hogy miért is, mi ennek az üzenete a magam megismerésével kapcsolatban! ? Nagyon izgi, ajánlom mindenkinek!


A tisztulásom eredményeként a vágyaim is jobban sikerülnek, sokkal hatékonyabban manifesztálódnak a gondolataim! 

Remélem, egyre jobban sikerül majd a technikákat alkalmaznom / másba látás/, de azt hiszem az Én FEJLŐDÉSEM a legfontosabb, és a gyakorlással biztosan jó irányba haladok.

Hálás vagyok az Égieknek a létemért és Sanyinak a sok-sok tanításért!

Köszönöm.

Szeretettel: Krizi