Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
gyöngyház képe
Tehetség/kockaság!
2009. február 11. szerda, 12:27 | gyöngyház   Előzmény

Hm. Én úgy látom - és úgy tűnik, nem vagyok egyedül - hogy a hivatalos képzőkben, vagy sulikban kockásítják az embereket. Nem az a lényeg, hogy mit tudsz, nem egyénileg próbálnak fejleszteni, hanem - ha nagyon sarkosan akarok fogalmazni - munkásokat képeznek a mainstream számára.
Lenyirbálják az egyéniséget, átformálnak valami olyanná, mint az összes többi.
Egyszer mondta nekem valaki, aki elvégezte most nem tom vagy a Képzőműv-et, vagy a Zeneműv-et, hogy ott vagy túléled és utána gyorsan elfelejtvén azt csinálsz, amit akarsz (persze a szakmai alaptudást megkaptad, de a többit felejtsd el!), vagy bekockázódsz, elveszel.

Én is megkaptam már párszor, hogy dejó, hogy kirúgtak a Megából, legalább így tudják, hogy hiteles vagyok. :-))) Bár én sok előadót nagyon elismerek (és ismerek). Őket nem tudták megtörni, hanem vagy eleve trendi stílust képviselnek, mert egyszerűen azt szeretik (Caramel), vagy alternatívok, erősek, egyéniségek, így aztán nem is kapák fel őket a "faluszája" tévék.

Ne bándd!! Nem lettél megnyirbálva, megnyomorítva. Szerintem ennek éppenhogy örülni kellene. Másfél év szenvedés után én is örültem, hogy nem kaptam további esélyt a sza... bocs sztárgyárban.:-))))