Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
gyöngyház képe
Megnagyobbodott a szivem! :-))) Átvitt értelem
2009. február 11. szerda, 12:17 | gyöngyház   Előzmény

Lehet, hogy ez nálam betegség, de nagyon sok ember belefér a szívembe. Hamar megszeretem őket. Bár sok ilyen csak "fellángolás", de van vagy 20-30 ember, akit bármikor meglátok, elönti a szívem a szeretet, átölelem őket, kíváncsi vagyok,mi van velük, és ha baj van, ott vagyok, hogy segítsek.

A belső világomat nagyon szeretem. Nagyon elégedett vagyok vele. A lustaságomat győzöm épp lefele, már vagy 20 éve, hol nyerésre állok, hol vesztésre. Van bennem egy adag mindenkinek megfelelni akarás, de már erősen megfogyatkozott a mennyisége az évek alatt. Erősödött az önvédelmem. :-)

De alapjában amilyen vagyok, szeretem. Örülök, hogy ilyen egyéniséget kaptam, hozzá egy olyan családot, ahol még erősítették is a bennem lakó szeretni tudást, empátiát, toleranciát, vidámságot,vagányságot.
Szóval szeretem magam! A külsőmmel van kisebb gond, kicsit kerek vagyok, de bőven belefér! Épp most jutottam oda, hogy egy testi tünet miatt, amitől megrémültem, rájöttem, hogy nem lehet megúszni: mozognom kell, ha fogyni akarok. :-)) Úgyhogy most táncolok.
Boldog vagyok, és imádom ezt ki is mutatni!