Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
gyöngyház képe
Ne add fel!!!!
2009. február 11. szerda, 1:24 | gyöngyház   Előzmény

Soha ne add fel!! Gondolatban legalább. Itt vagy még és ez a lényeg.
Anyám 60 éves. 2 éve volt az első kiállítása a kisvárosban, ahol lakunk. Van ott egy művészet-szerető csoport. Talán keress valami hasonlót
Anyu nagyon egyedi látásmóddal rendelkezik, egyáltalán nem könnyen befogadható, pláne kommersz! Olyan, mint én a zenében. :-)
Depresszió, mélységek neki is ismerősek. A szülei... hát, arról inkább nem szólnék...
2 éve kiadták első meseregényét is. Amit eddig (8 évig!) azért nem, mert ősi tudásra alapuló utalásokat tartalmaz (főszereplő neve: Vajk. Fehér Táltos, Sámán, Meroving Mágika a boszi, stb...) Magyar kiadó nem vállalta fel... Egy osztrák, családi vállalkozásban működő kiadó adta ki itt és a világon még pár helyen.
Ő is rajzolta.

Ezzel NEM azt mondom, hogy várj még 22 évet. :-))) Anyu nehezen oldódott, nehezen hitte el, hogy mégis sikerülhet. Szerintem Te is jó úton jársz! Művészkedj, próbálkozz, de ne görcsölj rajta! Élvezd! Nagyon! Ennyi elég is.
Nekem elég. A többi jött magától.
Nagyon örülök, hogy olvastam az írásod!!!! Nagyon remélem, megerősítettelek. A gyerekeid meg szuverén lények. Jó, hogy tehetségesek, de hadd járják a saját utat. Párhuzamosan Te is. Így mindannyian boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak lesztek.