Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kozmoty képe
SiO2
2010. június 04. péntek, 23:44 | Kozmoty   Előzmény

Borsod: Zsákot, homokot, kezeket kérünk :) megelőzni...

"Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság –tekintettel a kialakult árvízvédelmi- és vízkárhelyzetre- külön e-mail címen fogadja a segítséget nyújtó, önkéntes felajánlásokat.
2010. május 17-től a felajanlas@katved.hu e-mail címen várjuk mindazok jelentkezését, akik személyi- és tárgyi - térítésmentes- felajánlások (önkéntes tevékenység a mentési munkálatokban, hasznos eszközök, berendezések, anyagok, stb.) révén segíteni tudják az árvíz által sújtott településeket.
A megadott e-mail címre beérkező felajánlásokat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság fogadja és koordinálja. A bejelentéseket, felajánlásokat folyamatosan feldolgozzuk. Kérjük, hogy amennyiben önkéntes tevékenységgel kívánnak részt venni a munkálatokban, úgy azt pontos elérhetőségeik (név, lakóhely, telefonszám) megadásával tegyék meg, hogy a megfelelő helyre tudjuk irányítani.
Azok a segíteni kívánók, akik pénzbeli felajánlásokat tennének, kérjük forduljanak a Nemzeti Segélyvonal, vagy a területileg illetékes karitatív szervezetek elérhetőségeihez, ahol telefonhívással, vagy központi bankszámlaszámokra történő utalással tehetik ezt meg.
Várjuk felajánlásaikat, segítsen Ön is!
Köszönjük!"

"Kedvező tapasztalat, hogy nagyon sokan jelzik: szeretnének segíteni a borsod-abaúj-zempléni árvízkárosultakon.
A katasztrófavédelem munkatársai kérik, hogy csakis akkor induljanak útnak, ha velük egyeztettek. Érdemes indulás előtt tájékozódni általuk arról, hogy hol van a legnagyobb szükség bármire is. Sok helyen ugyanis csakis a vízügyis szakemberek munkájára számítanak." Borsod Online 2010.06.04.

Úthelyzet Borsodban

- A tudást meg lehet tanulni, vagy fel lehet ismerni! -
(Az egyelőre nem egyenlő egyenlőre)