Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Most aztán mindegy, ki milyen politikai nézeteket vall, melyik
2010. június 04. péntek, 20:52 | bodza (útkereső)

Most aztán mindegy, ki milyen politikai nézeteket vall, melyik templomba jár, milyen a bőrszíne. Együtt dolgoznak éjjel-nappal, megállás nélkül. Mint ahogyan azok is, akik nekik gyűjtik az adományokat, és szervezik a szállítást.

Közösség épülés/közösség építés - ahogyan Buddhanita mondta.

Az utóbbi hónapok tele voltak mocsokkal, szennyel. Ezt mindenki láthatta, hallhatta, aki nyitott szemmel és füllel jár. Most együtt dolgoznak.

Fentebb pedig olvasható egy tudományos magyarázat, amit - jó magyar szokás szerint - itthon nem vesznek komolyan. A NASA vizsgálja.

Vajon miért a 36 év?

Egy hónapja még polgárháborús veszéllyel riogattak bennünket, ehhez képest mára példaértékű az együttműködés.

Hogyan lehet segíteni? Lehet gyűjteni élelmiszert, mert azoknak az embereknek, akik ott dolgoznak szükségük van az energiára! Fel kell hívni a katasztrófavédelmiseket, ők megmondják mire van szükség. Nem feltétlen kinőtt, használt ruhákra. Az majd esetleg később...Vízügyisekre. Mivel már több ezren dolgoznak, mielőtt valaki elindulna, tájékozódjon, hol van még szükség segítő kézre. Aki érintett területen lakik - mivel nem csak az ár- hanem a belvíz is pusztít, nézze meg, érdeklődjön, ki/k/nek mekkora, milyen a kára. Helyben is lehet adományokat gyűjteni a rászorulóknak.

Csak halkan súgom: nem csak árvízkor vannak rászorulók, bár mindig ilyen katasztrófák kellenek ahhoz, hogy az felkorbácsolt indulatok lecsillapodjanak - legalábbis egy időre...