Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kavics22 képe
Szia Kirsikka ! Ha Te világéletedben kilógtál a sorból, akkor
2010. június 03. csütörtök, 12:57 | Kavics22   Előzmény

Szia Kirsikka !

Ha Te világéletedben kilógtál a sorból, akkor én úgy fogalmazok, én még csak a lábujjam sem mertem kidugni belőle. Olyannyira nem, hogy jó pár évet lehúztam hivatásosként fegyveres testületnél, ott legalább megmondták, mit, merre, meddig, hogyan. Nem kellett önálló vélemény, gondolkodtak helyettem mások.

Mindig is kerülni akartam a konfliktusokat, mégis folyton bevonzottam őket a munkahelyemen. Hogy miért ? Mert már akkor is utáltam, amit csinálok, belül lázadtam a szabályok, az értelmetlen döntések ellen. Mennyire szerettem volna különc lenni, csakhogy úgy, közben benne maradjak a sorban is.

A sok elfojtásnak zuhanás, komoly betegség lett a vége, de még ekkor sem eszméltem fel. Csak mostanában nyitogatom a szemem, rám zúdult az élet minden terhével és csodájával, mintha kivetkőztem volna önmagamból, csak szívom magamba a rengeteg élményt és mint egy fogságból kiengedett madár, nem győzöm próbálgatni a szárnyaimat. Jé, tudok repülni, eddig azt sem tudtam, hogy szárnyam is van.

Az önfelvállalás határait kell nekem is megtalálnom, hogy pont a megfelelő méret legyen, se túl bő, se túl szűk. Most úgy látom, az optimális méret eltalálásához mindkettőt fel kell próbálnom. :)

Amúgy imádok egyedül lenni, ilyenkor vagyok igazán önmagam.