Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Van segítség! Mindig!
2009. február 02. hétfő, 23:17 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Kedves Edit!
Nagyon megindító volt az írásod! Annyira jó, hogy van már spirituális előéleted, tudod már a segítő technikákat, amiket majd a kellő pillanatban fel tudsz használni! Semmi nem volt haszontalan amit eddig magadévá tettél, már csak egy kicsi hiányzik ahhoz, hogy még jobban megértsed a helyzetedet! Nagyon jó, hogy eldöntötted, hogy másképp szeretnéd élni az életedet, mint a szüleid, ha ehhez kéred a segítséget, meg fogod kapni, csak ne félj elfogadni, belevágni. Nemrég tudatosították bennem, hogy ha külső szellemi segítséget nem kapunk, akkor bizony lemásoljuk a szüleink (vagy még régebben élt felmenőink) megoldási mintáit, vagy nagyon keserves lesz az ellenállás miatt az életünk és a velük való kapcsolatunk. Ha muszáj velük laknod, akkor már nem tudsz kitérni a megoldás elől, próbáld meg a Hellinger terápiát ( családfelállítás, Hellinger szavakon rá tudsz keresni a neten, remek könyvek is vannak ebben a témában), érdemes, mert sok új információt és tényleges megoldást kaphatsz a szüleiddel való kapcsolatodra, sőt a saját feladatodra tudsz utána figyelni. Ez talán megfizethető számodra, 1-2 alkalom is nagyon hatásos, elég gyorsan jönnek az eredmények ha nyitott vagy a változásra, s ezt érzem az írásodból, hogy már igen, ez a fájdalom már a megoldás előtti utolsó kín. Egyik nagyon kedves barátnőm fogalmazta meg találóan: a mi generációnk ( 30-40-eseké) feladata elkezdeni annak a sok szarnak a kilapátolását az életünkből, amit szüleink, felmenőink ránkhagytak, akarva-akaratlanul, mert nekik nem volt ennyi segítségük, sőt rá se látnak a problémáikra, ahogy Te is leírtad a szüleidről, csak a régi ( rosszul működő) mintát követnék. Első lépésben felismerjük, hogy ez így nem jó, másképp kell csinálnunk, ami nem olyan egyszerű, de megkapjuk a segítséget, csak nyitottnak kell lenni. Én is járok hasonló cipőben, mindenkinek vannak komoly gondjai, de nekünk van segítség, van kivel beszélni róla: az ilyen emberek társaságát keresd, akik hasonlóan gondolkodnak, de tudnak segíteni, meg fogod találni, én is megtaláltam, bár egy éve magam sem hittem, milyen kellemes, felemelő tapasztalataim lesznek majd.
Szóval ne add fel, higgy abban, hogy megváltoznak a dolgok, mert én is olyan tapasztalatokat szereztem, hogy soha nem gondoltam volna, hogy ha én jobban leszek, akkor körülöttem is minden sokkal jobbá válik, de így van. Egy kis bátorság, most egy kis lépés, aztán meg lesz közvetlenül melletted több segítő személy is, nem vagy egyedül, többen drukkolunk neked ezen az oldalon is.
Ja és egyre több energia szabadul fel benned, ahogy oldódnak az energiarabló kötések a családtagokhoz a családfelállítás során, így egyre töb energiád marad magadra!Legalábbis nálam ez nagyon így van!

Szeretettel: Tima