Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
HajduM képe
Szabó Petit nem sértettem meg. Mondtam, hogy megnézem azt a
2010. május 29. szombat, 16:50 | HajduM   Előzmény

Szabó Petit nem sértettem meg. Mondtam, hogy megnézem azt a meditációt, ennyi.

Hogy én nagy manipulátor? Ugyan...
Alig várjátok, hogy legyen valami értelmes íve egy témának, hogy legyen mihez hozzászólni. Ha rólam szól egy blog az azért van, mert rólam írtok.

Nem tehetek róla, hogy ennyire szerettek és nem tudtok elszakadni tőlem :))))

Azért írtok rólam, mert látszólag szúrom a szemeteket, a valóság pedig az, hogy azért, mert hasonlóan harcias típusok vagytok, és hasonló a hasonlónak örvend.

Akit nem érdekel a téma, vagy én unszinpatikus vagyok, az nem ír, mint ahogyan nagyon sokan nem írnak. De érdekes, hogy ahol megjelenek, ott 2 perc alatt 100-ra emelkedik a hozzászólások száma, ahogyan itt is.

Ti követtek engem :)))) Az okot keressétek magatokban, ne én bennem ;) nem akarok már megint tükröt mondani, mert a végén, be kell, hogy szóljak magamnak :DDDDDDD

"Szerintem sokan itt rajtad kívül is ezt teszik, csak más a stílus"
Valóban. És az aláírásunk is más, a gondolkodásunk, máshol és máshogyan élünk, máshogyan járunk, írunk, más az érdeklődési körünk, és én ellene vagyok a globalista uniformizáltság eszméjének.

legyen is mindenki másmilyen.

Az önismerethez mindennek köze van. Mindennek és bárminek. Most kiderült, hogy vannak a belső világomnak olyan tartalmai amiről nem is tudtam.

Szűcs Éva szépen rávilágított. Én amióta kiderült, hogy nem gyerekről van szó, már nem is róla beszéltem, csak ha kifejezetten egy válasz őt célozta. Egy jelenségről beszéltem, és az én hozzáállásomról, amivel kapcsolatban egészen máshova jutottunk, mint ahova a cikk eredetileg szeretett volna. Nem én kezdtem magamat kivesézni megint, hanem ti kezdtetek engem analizálgatni. Ezt azért lássuk be.

Azt is megmondom,hogy miért?: Azért, mert én vállalom egyenesen önmagam, én adok lehetőséget arra, hogy legyen "munkaterület" a számotokra, mert valóban fejlődni szeretnék, és sok dologra hívjátok fel a figyelmem, pedig nem is az a szándékotok direkte, csak ritkán.

Ha nem lenne kinek megfogalmazni a véleményedet, nem fogalmaznád meg. Amennyiben én manipulálok, az csak annyi, hogy kirakatba teszem belső tartalmaim részleteit, hogy reagálhassatok rá, így mindent témát és hozzászólást feltudok használni a saját hasznomra.

De ha figyelitek magatokat, hogy mire reagáltok, ez számotokra ugyan olyan fejlődési lehetőség :)))

Úgyhogy csak így tovább :DD

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---->> Semmi nem hozható helyre azzal a szemlélettel, amivel elrontották azt. <<----