Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
spiritosaurus képe
Már megint az egészből az lett, hogy valaki segítséget kér, és
2010. május 29. szombat, 16:00 | spiritosaurus

Már megint az egészből az lett, hogy valaki segítséget kér, és mindenki egymással veszekszik, ahelyett, hogy a témával foglalkozna, és hozzájárulna, hogy ne érezze magát kellemetlenül.

Hajdu, szerinted nem elég tanulság neki maga a szituáció, a bűntudat, és a félelem? Miért kéne még pluszba a megszokott szülői büntetésket is a nyakába önteni? Azzal maximum a szülei saját maguknak meg nem bocsátott bűneiért vezekelne a sajátjai helyett...

Unlucky, Te meg ne törődj az egésszel! Engem is feltettek párommal a "csibef*sz" nevű varázslatos oldalra, de tudod mit? Büszke vagyok rá. Én nem fenyegettem őket jogi lépésekkel, a jog is annyira képes, hogy a felszínen ítélkezik, miközben a valódi okokról fogalma sincsen, mert nem is lehet, hisz nincs hozzá köze sem. Nem is tudod őket beperelni. Ne ezzel foglalkozz. Én személy szerint írtam nekik egy kommentet magam alá, semmi fenyegetés, agresszió, vagy követelem, hogy vegyék le, pusztán gratuláltam az intelligenciahányadosukhoz. Ha nekik ez a szórakozás, hogy napi 0-24-be nézik egy idióta weblapon, hogy ki tölti föl a legmegbotránkoztatóbb képet, akkor egészségükre. Azóta kb 1-szer néztem meg, hogy mi történt a képemmel, az írásom óta meg se nézték szinte, előtte meg csámcsogtak ott százan. Világíts rá a saját hülyeségükre, és már sem találják olyan viccesnek. Ameddig minden nap felmész megnézni, hogy már megint milyen kommentet írtak a képed alá, meg mivel hordtak le, addig persze, hogy bűntudatod lesz, mert egyszerűen nem hagyod magadnak megbocsátani a helyzetet. Szórakozzanak, ha nekik így megy. Hidd el nekem, visszakapják az élettől sokkal nagyobb pofon formájában ezt még. És akkor majd magukba néznek, hogy vajon mi lehet a baj. Ha meg nem, és folytatják, akkor kapnak még nagyobb pofont. Ez így működik. Röhögd ki őket, és meglátod, semmi baj nem lesz az egészből. És ha a szüleid ezt nem értik meg, akkor velük viszont beszélgess erről. Megtetted, amit megtettél, ilyen voltál akkor, visszafordítani úgy sem tudod se Te, se Ők, se a szobafogság, se a büntetés, se semmi. Egy dolgot tehetsz, hogy túlteszed rajta magad, és lezárod magadban. Nem követtél el semmi rosszat, élted az életed, ők meg ezzel élik. De éld is tovább, és akkor ők is élik. Nem fognak rajtad évekig csámcsogni, naponta több képet töltenek fel, és ha csak nem adod alájuk a lovat, akkor 3 nap múlva már nem érdekli őket, csak az új. Ha mozgásban vagy, senki sem talál meg, ha viszont leragadsz ezen a problémán, akkor mindenki számára csak egyre és egye sebezhetőbb leszel, és tényleg maximum csak egye több oldalon fogod magad viszont látni. Inkább legyen egy, amiből tanultál és ennyi.

Remélem, segítettem. Ne add fel semmiképp! :)