Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Ez nem vigasz, de...
2009. február 02. hétfő, 20:35 | Fürzi   Előzmény

Ez nem vigasz, de... NEM VAGY EGYEDÜL. Bár nem oldja meg az anyagi kiszolgáltatottság gondjaidat az én szerető együttérzésem és tiszta jókívánságaim, és valószínű hogy a rossz mintát produkáló szüleid sem cserélődnek le, mert én írok Neked, de kedves Edit, hidd el, nem vagy egyedül. Sosem írok és válaszolok senkinek sem inkább a háttérből morfondírozom, de annyira megindítóan szépen és értelmesen fogalmaztad meg a mondandódat, hogy muszáj reflektálnom.

Én most vagyok 38 éves, két kislány anyja. Nem megyek bele a családi hátterem elemzésébe, a szitu dettó ugyanilyen. Én így fogalmaztam meg magamnak: azért ide születtem, ennyi családi hatalmi harc és ellentétes szemlélet közé, mert ez a dolgom, hogy valahogy megoldjam...... BÁR MÉG ÉN SEM TUDTAM MEGOLDANI. Én nem váltam el, de mindíg is a szüleim házának felújított "alsó szintjén" éltem. Nem sikerült innen elmennem, és olyan férfiba szerettem bele sok kapcsolat után, aki "egy szál gatyában" jött hozzám, IDE AZ OROSZLÁNBARLANGBA. Mi ugyan együtt vagyunk és együtt próbálunk küzdeni az árral, de ez teljesen felőrli az idegeinket és az egyébként a mi kis belső családunkban uralkodó harmónia is emiatt sérül. A szülők.......NEM TUDOM ŐKET SZERETNI, de elfogadtam, hogy valami általam választott ok miatt velük van dolgom. Minden napom egy küzdelem és az energia szintem bizony nekem sem túl magas, de annyira egyértelmű hogy valami nyomós oka van annak, hogy ittragadtam, és ide alapult az én családom is. Már nem érzek lelki ismeret furdalást amiatt, hogy nem ragaszkodom a szüleimhez, hiszen a gyerekeimet olyan szeretetben és odafigyeléssel nevelem, hogy tudom, nagyon helyén van a szívem.

Én CSAK arra lennék kíváncsi, hogy mi az az általam választott életfeladat, ami ilyen érzelem hideg és ellenséges környezetben kell, hogy kibontakozzon. Még nem tettem lépéseket a családi karmám kutatására, hiszen ez nem két fillér és puszta EMBERBARÁTI szeretetből és segíteni akarásból ingyen nincs az a tanító aki segítene......DE elfogadom, hogy ezzel kell szembenéznem és próbálok nyitott maradni a válaszokra. NA MEG BÁTORÍTANI PRÓBÁLLAK, HOGY SOSE ADD FEL AZ ELVEIDET MÉG A KEDVES SZÜLŐK ÖNZŐ KÍVÁNSÁGAI MIATT SEM!!! Lehet, a mi fajtánknak ezt a problémát kell megoldanunk ebben az életben....

Szeretettel, Kriszta