Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Mikinek - csak úgy...
2010. május 29. szombat, 13:47 | bodza (útkereső)

Miki!

Nagyon sokat olvasgatok itt, és megfigyeltem, hogy létrejön vagy előkerül egy új blog, 3-4 hozzászólás és máris Rólad szól az egész. Nagyon ügyesen irányítod ezt a dolgot. Ez a felbukkanásodig nem volt számomra észrevehető. Mondhatni: remek manipulátor vagy!:) Szerintem ne hagyd ki az őszi választásokat! :) Ilyen tehetséggel biztos a győzelem!

Az eredeti téma maga mindegy, egy idő után teljesen más a történet már...Aztán ha valaki szóvá teszi, nagyon ügyesen leszereled, áthátékázod az illetőre...:) Na meg az önmegvalósításra, amihez az egésznek köze nincs már addigra.

Nem megbántásnak szánom - ne vedd annak.

Szabó Peti linkje nekem speciel bejön, elég volt egyszer elolvasnom, végig, szépen lassan, és biztosan ki fogom próbálni! Én megköszönöm neki! Köszönöm, Peti! Te szándékkal vagy szándéktalanul, de megbántottad érte. Mindegy, ez a Ti dolgotok, majd elrendezitek.

Nem kell mindig "forrnia" itt mindennek!

Azt már nem is reagáltam le, amit a "mai suhancokról" írtál. Általánosítottál megint - ez pedig az egyik legnagyobb hiba! Nem állítom, hogy nincs benne igazság, de nem ebben a formában fogalmaznék erről a témáról.

Csak egyet kérdeznék még: tényleg meg szeretnéd ismerni önmagadat? Tanulni vágysz?

Szerintem sokan itt rajtad kívül is ezt teszik, csak más a stílus. Tartsd féken a dühödet és járd be Te is a szintjeidet! Kezdd el végre valahol, számolj be róla, milyen volt, és add át a tudásodat róla másoknak is.

Na, ezek után zúdíthatod a nyakamba!!!:)