Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
gyöngyház képe
Szubjektív
2009. február 02. hétfő, 17:06 | gyöngyház   Előzmény

Köszönöm, hogy épp az én véleményemre vagy kíváncsi, megtisztelsz.... :-)

Szubjektív, amit írsz. Kizárólag a Te tapasztalatod. Jó, hogy végiggondoltad, legalább most el tudsz indulni valamerre. Gondold tovább!
Azért is nem tudok róla objektív véleményt alkotni, mert nálam nem így van. Ahogy írtam, nálam a a férfi-nő közti feszültség csak fűszerezi a kapcsolataimat a srácokkal! De valahogy sosem bukik át szexbe. Talán az említett mély tisztelet és szeretet miatt. Nem tudom.... Pedig nekem sok férfias haverom van, kevesebb a "veszélytelen". :-)

Viszont a blokkolódás nagyon meglódította a fantáziám! Abban lehet valami!! Nekem a női énemmel és a nőkkel vannak harcaim. Egyre szebb és felszabadítóbb ez a harc, de biztos, hogy találok majd olyan pontot, ami fájni fog... Az, hogy mért van bajom saját nőiségemmel, sokkal mélyebben gyökerezik, tudom is, hogy hol (anyám!). Még nem tartok ott elmélyülésben, gyakorlatokban, hogy meg merjem kérdezni, amit szeretnék. Még nem biztos, hogy megfelelően reagálnék, fel tudnám dolgozni.

Szóval, ha valakinek rendben vannak a női energiái nőként, akkor talán nem szükséges annyira, hogy "átnézzen" a férfi oldalra?
(Talán Te is ilyen vagy? Azért érdekel inkább az olyan férfiak barátsága, akik lágyak, nőiesebbek?)
Sokan mégis vágynak rá közülük. Vajon mért? Talán - maguknak sem vallják be - de inkább a férfiak közelsége és mégsem a barátság megtapasztalása miatt? A magamfajták körött hemzsegnek a pasik. Kívülről csak ez látszik. Az mindegy, hogy ezek nekem "csak" haverok, barátok. De más is szeretné, ha körötte is zsezsegnének. Csak neki más az indítéka.

Ez mind egyedi hozzáállás! Biztos ilyen is van. Hogy Neked mért jutott eszedbe, ki kell nyomoznod. Úgy érzem, én merőben más vagyok, mint Te! Talán az én teljesen más felfogásom fel tud hozni belőled olyan kérdéseket, késztetésedet, amit tovább lendítenek!
Mert az én mintám neked nem fog megfelelni, más egyéniség vagy.
De remélem, segítettem, gondolatébresztettem! Ha igen, örülök! :-)