Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
HajduM képe
Volt egy olyan bátor elképzelésem, hogy némelyek, akik nálam
2010. május 28. péntek, 10:54 | HajduM   Előzmény

Volt egy olyan bátor elképzelésem, hogy némelyek, akik nálam jobban ismerik ezt a dolgot, kijavítják. Tehát az volt az eredeti cél, hogy ami rossz ebben az elképzelésben az kiegészüljön. Vagyis nem fixátumként kreáltam én ezt, hanem csak megfogalmaztam, ami eddig leülepedett bennem a rengeteg olvasás és diskurzus után, meg persze az intuitív eredménye is mindannak.

Hát ha majd mást is fog azért érdekelni, egy ilyen önismereti dolog. Ez a szintézise eddig mindannak a hatásnak, ami ért engem mostanában. Amint kiderült Hermess összejövetelén is, én az a cselekvésorientált vagyok, aki azért alaposan átgondolja a dolgokat, mielőtt elkezdene cselekedni.

Nem tudok mit kezdeni az új irányú még természetesen nagyon képlékeny világnézetemmel, ami itt formálódik a szemetek előtt, mert nem is szándékom titkolni ezt, amíg nem látom, hogy ki kicsoda, ki kivel és milyen kapcsolatban van, ki milyen hatással van a másikra. Tehát amíg nem látom rendszerként a dolgot.

Az bizonyos csak, hogy szeretnék a hit bizonytalanságán minél hamarabb túl jutni, ehhez pedig át kell látnom a dolgokat.

Gondoltam majd segítetek benne :))

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---->> Semmi nem hozható helyre azzal a szemlélettel, amivel elrontották azt. <<----