Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Ha megnyerném,ezt tenném:
2010. május 27. csütörtök, 10:33 | sziszu (útkereső)

Szinte minden ember vágya,hogy egyszer megnyerje a lottó főnyereményt.
Én is szoktam ábrándozni, álmodozni, hogy mit is tennék ennyi pénzzel.Mégis megfordul a fejemben, hogy teljesen megváltoztatná a személyiségemet,Hiába mondom magamban, hogy ugyanolyan ember maradnék,csak gazdagabb...ez nem így van. Ekkora összeg teljesen önzővé tenné az embert.
Szerintem a körülöttem élő emberek (szegények és középosztálybeliek) sokkal boldogabban élnének,mint én a sok pénzemmel.
Ettől függetlenül nem utasítanám el ha nyernék,hiszen vártam rá.
Az lenne az első, hogy a közvetlen családtagjaimnak és a legjobb barátaim családjának is adnék belőle, már el is fogyott a fele.
A maradékból nyitnék egy magánóvodát és szinte nem is maradt semmim.
Azt a csekély összeget ami megmaradt,beraknám a bankba.Végre tervezhetem a családalapítást...
Így másnak is megváltoztattam az életét, nem mondhatom magam önzőnek és még saját álmaim is valóra váltak.
Titkon mindenki vágyik a pénzre,de inkább a sok pénzre,de lehet jobb így nekem is,hogy nem nyertem még,mert boldognak mondhatom magam,ugyanúgy valóra válnak az álmaim,CSAK KICSIT LASSABBAN...
Mindenki elérheti amit akar,még ha sokat is kell rá várni. Nekem mindenem megvan, ami egy gazdag embernek, csak lehet éppen a minőség nem olyan...de nem kell feltétlen mindenből a legdrágább, az sem tart örökké és család nélkül úgysem boldog az ember,az pedig nem pénz függvénye, ez az egy szerencsénk!