Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Már másfél éve pajzsmirigy alulműködésben szenvedek, tudom is
2010. május 24. hétfő, 21:43 | B. Vivien (útkereső)

Már másfél éve pajzsmirigy alulműködésben szenvedek, tudom is hogy miért alakult ki, elég stresszes voltam előtte. Az iskolákban is a környezetem nem volt a legmegfelelőbb, aztán volt egy párkapcsolatom, ott sem volt jobb a helyzet. Kiderült, hogy Hipertóniám is kialakult. A tünetek már 6-7 éve fent álltak, mostanában már nem sok maradt meg belőlük. Régen: fáradékonyság, nem tudtam koncentrálni, idegesség, izzadékonyság, fejfájás, szomjúság, hízékonyság, viszketés, bél problémák (savtúltengés, hol híg, hol kemény széklet), menstruációs zavar (3 napnál többször nem jött meg, akkor is nagyon kevés), állandó szédülés és még sorolhatnám.
Most megmaradtak: fejfájás, néha feszült (még ha okom sincs rá), fáradékonyság, állandó szédülés, vérnyomás ingadozás (nemrég leestem a lépcsőről is ezek miatt)
Kiderült, hogy vas hiányom van, és az orvos azt mondta, hogy ez miatt vannak a tünetek.
Viszont nem értem, mivel már normális az életem, minden rendben van, nincs okom stresszelni sem. Csak akkor vagyok feszültebb, ha idő változást észlel a szervezetem.
Az az egy aggaszt, hogy nem segít az orvos, és már nagyon elegem van, hogy minden nap történik velem valami. Nincs egy olyan nap sem, amikor ne lennék rosszul, és ez aggaszt. Semmi más problémám nincs.
Előre is köszönöm a segítségét!